Jump to content
FAS Goran

BlackandReddesign

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About BlackandReddesign

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    n/a

Previous Fields

  • Garage
    n/a
  1. Mogu li na punto mk2.b 1.2 16v da se montiraju?
  2. Nema frke, postavicu to isto pitanje i na drugoj temi. Auto nije zavrsen, nema turbinu, ima snagu koju sam reko nacelno, videcemo sta ce dayno reci kad zavrsim sve sto treba i to je to. Sad mi je i bezveze sto sam uopste stavio sliku. Ja inace ovog Punta stvarno vozim samo po gradu i za firmu, malo se zezam sa njim jer je jeftin i nije steta ako ga skrsim, to je moja zamisao. Privatno vozim nesto drugo, i vise sam za japance i amerikance iskreno. Vozim chevya i mercedesa i imam corvetteu, pa mi ovo dodje kao rasterecenje jer je zajebancija sa ovim ostalim mnogo skuplja. Tolko od mene.
  3. Ne razumem toliki hejt. Nisam mislio nista lose kad sam reko da ste majstori, stvarno sam mislio da vam je to poso izmedju ostalog, tebi i milutinu. Baron je klinac koji samo ponavlja sta neko od vas tu kaze, njega ne shvatsm ozbiljno. Kao sto rekoh, pitao sam za savet, a ako neces da kazes to je tvoje pravo. Sto se tice slika, sve moze, al ispod haube ne moze i to necete dobiti. Mozda okacim neki video ovih dana cisto da se nerviras.... [emoji48] [emoji92] [emoji594]
  4. Opet ja!  Al ovaj put sa pitanjem. Posto vas ima tu koji se razumete u fiate, ko mi moze napraviti ojacanu korpu lamele? Postojeca je bila slaba, ocigledno, jer sam juce uspeo da je skrsim sa sve lamelom. Pre dva meseca se slicno desilo sa poluosovinom al sam to resio. Vidim nesto po oglasima al aj da pitam i vas...
  5. Vazi milutine, ti pricas jedno, ja drugo i tako mozemo do sutra a necemo se sloziti. Vidimo se nekad pa cemo da vozamo puntice pa ko pobedi. Ne mogu ja da izadjem na kraj sa nasim velemajstorima, imam taj problem i sa mojim majstorima, sve znaju a nista ne umeju. U svakom slucaju, nije mi ni namera ni cilj da se svadjam.
  6. Nije taj sa snimka, video sam i ja taj snimak, imam youtube. Pogledaj kolko ima taj maltezanin konja, i kolko cesto menja motor. Ja ne planiram da moj motor traje duze od godinu dana i to je jedina stvar oko koje se slazemo, da ne traju dugo, al posto nisu skupi za 2000 do 3000€ moz da napakujes novi kad ovaj svisne. Uostalom, negde se mozda i sretnemo pa mozemo i da se provozamo, dacu ti da probas. Ja vozim drugi auto privatno, ovo mi je samo ventil za opustanje.
  7. Citaj lepo, rekao sam da imam druga, grka, koji tera takvog punta. Tamo toga ima vise nego ovde. Za ovog sam rekao da je to po matematici a dyno ce reci tacno. Zato sam naveo primer na testu. Ocekujem da ce na tockovima(dyno) pokazati negde izmedju 160-170bhp. 20%ak posto manje od nazivne motorne snage bez agregata.
  8. A za te poluosovine decko slobodno moze da se javi, mozda cak i imam nesto korisno.
  9. Rekoh da na dyno jos nije iso, treba da ide pa cemo videti tacno. Nego ne rece nam ti, ili bar meni kakvu guju ti teras i sta ti radis kad se tolko razumes. A oko tih 1.2 fiatovih motora se malo bolje raspitaj kakvih sve ima za koje trziste itd. A i taj milka mrmot mozda moze da ti pomogne u tome.
  10. Olaksan je tako sto je sve izvadjeno iz njega, ostali su sasija i skpljka, motor i jeno sediste i volan. Nista vise. A motor je u osnovi imao 107hp, pa je uradjen remap komphutera, sve polirano, izduv i usis, bregaste sa ostrijim uglom i drigi ventili, klipovi... Dizne od 500bar-a... + chip. A u probi je iso tad sa lagunom oko 220-225 po kompu a i gpsu. Decko ima punta keca sa hgt motorom i 400hp al turbina t4 geret. Sve je to izvodljivo samo ako imas pare i vreme. Ja, imam mogucnosti jer mi je poso takav. A inace je auto godinu dana bio u garazi dok smo to radili.
  11. Gume su 225/45 R15 ostalo sta je radjeno i zasto, nije bitno al eto kao neki reperCisto, kad je proban zadnji put laguna 1.9 dci od 135 hp nije mu mogla nista. Takodje je proban sa stilom abarth i bili su jedan na jedan al on iza punta. Procena trenutno izmedju 180 i 200 hp, videcemo na dyno tacno.
  12. Ne znam sta ti vozis al ovaj mat sivi jos nije gotov a mislim da uopste nije los. Nema nista u njemu, samo sasija, skoljka i motor, prihvatljivo jak.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...