Jump to content
FAS Goran

DrNikola

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About DrNikola

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd
  1. O tome se i radi treba mi neko ko može da je reparira i da na taj rad da neku garanciju.
  2. Da li neko zna gde mogu da kupim polovnu letvu volana za nuova Cromu 1.9 MJet 120KS, ili da li je bolje da je repariram i gde? Naravno poželjno je da u oba slučaja imam neku garanciju.
  3. Poslao sam ti SMS ali evo da te napišem i ovde šta mi treba: Set kvačila za fiat stilo 1.9 multi jet 120 hp. Plivajuci zamajac Brisači Pozdrav!!!
  4. Gorane, Uzeo sam Cromu kojoj je uradjen veliki i mali servis kod tebe u servisu pre 9000 km. Na pregledu auta koji sam dovezao u tvoj servis, rekli su mi da garancija na veliki servis važi samo ako i dalje servisiram auto kod tebe u servisu. Interesuje me koja mu je cena za mail servis, i da li na to clanovi foruma imaju popust, posto sam nov na forumu? Pozdrav
  5. Interesuje me da li u Cromu 2008 mozes da ugradis parking senzore a da bude kao da su fabricki posto unutra imam prekidac za njih.
  6. Ni moj stilo 1.9 multijet ne postize radnu temperaturu o cemu se radi?
  7. Pozdrav svima!!! Zovem se Nikola, imam 36 godina i iz Beograda sam. Proletos sam kupio Fiat Stilo 1,9 multijet, a danas sam sebi uzeo Cromu sa istim motorom. Nadam se lepom druzenju i pametnim savetima, pozdrav!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...