Jump to content
FAS Goran

VozimFiat

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

About VozimFiat

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Srbija

Previous Fields

  • Garage
    Punto mk2b 1.3MultiJet

Recent Profile Visitors

1066 profile views
  1. Zaista a kako bi ovo utvrdili? Na brzinu skinuli menjač da malo zavire????
  2. Može bitidosta toga.To najlakše utvrdiš da odeš na dijagnostiku. Inače oznaka dela koji meni treba je Bosch 0265 007 519 .Treba mi polovan jer je nov dosta skup.
  3. Kupujem zadnji desni ABS senzor za Punta 1,3 mjt 2003 godište.Da je ispravan ,da mu je cena razumna i da isti kao na slikama.Ponuda na PP.
  4. Imam jedno pitanje.Treba da zamenim zadnji desni ABS senzor na Puntu 1,3mjt 2003.Interesuje me dali mora senzor da bude baš od tog modela ili je taj senzor isti za sve Punto 2 sa dobošima pozadi? Dali se možda sećaš koji su konkretno osigurači bili u pitanju? Šta je bio problem sa njima?Pregoreli?Korodirali kontakti?
  5. Na fabričkom CD plejeru u Puntu MK2 mi je stradao potenciometar/taster kojim se urađaj pali-gasi i pojačava zvuk.Dali neko zna kako se to tačno zove,eventualno oznaku,zamenski deo?
  6. Danas sam prošao istim putem i kada malo bolje razmislim ipak možda jesam kriv.Desilo se to da je vozilo ispred mene nastavilo da se kreće brzinom od 50km/h iako smo izašli iz naseljenog mesta na deo puta gde je ograničenje 80 km/h.Ja sam sačekao da prođemo krivinu i pretekao.Najverovatnije sam preticanje započeo dok je bila još puna linija.Minut kasnije me zaskočio policajac na motoru.Prekršaj je tu a nikog neće interesovati što sam imao 500m otvorenog puta,nikog u susret i što ničija bezbednost nije ugrožena.Da plaćam nečuju pomoć nisam u situcaiji a da otežem nema svrhe pošto sam čuo da se policija kod nas u Sr.Mitrovici redovno pojavljuje na sudu a sudski troškovi mogu biti samo veći.Najviše me brine zabrana jer bi mi ta 3 meseca stvarno bio veliki problem,kazna mi je drugi problem jer na mojih 35-40k dinara plate 30k je veliki harač.Poeni me jedini ne interesuju jer sam tu čist.Možda je bilo bolje da su me opljačkali na ulici jer kriminalac uzme samo ono što imaš kod sebe,policija može da ti otme i ono što nemaš.Ako budem u situaciji probaću da spasim što se može.Iskreno muka mi je od svega i voleo bih što pre da se reši.Da nemam potrebu za autom prodao bih ga ovog časa...
  7. Imam nekoliko pitanja za one koji su ovo prošli.Napisana mi je kazna za preticanje preko pune linije odnosno prekršaj iz člana 331,stav 1,tačka 10 ZOBS-a.Kako sam našao na internetu za to sleduje kazna 15000-30000 din uz 6 kaznenih poena i izricanje zaštitne mere zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 3 meseca.Ne planiram da dokazujem nevinost iako mislim da nisam kriv jer za to nemam načina ni sredstava.Interesuje me dali sud odobrava plaćanje u ratama i dali zabrana baš mora da bude 3 meseca ili može i manje?Takođe kako to ide sa zabranom sa ovim novim dozvolama,dali ću dobiti poziv da se javim u policiju ili biti obavešten da mi zabrana traje od tad do tad?Hvala na eventualnim odgovorima a ako ovome ovde nije mesto neka admini premeste ili brišu...
  8. U slučaju da vam pukne sajla haube na Puntu 2 na strani motora zavucite se ispod auta i propratite sajlu rukom do mehanizma.Ima prostora ispod akumulatora pa na gore i desno.Uhvatite bužir što bliže mehanizmu i gurnite ga unutra(a ne kao ja da ga čupate napolje 2 dana) i mahanizam će se otvoriti.
  9. Kupiš Punta 1.3 mjet,par dana kasnije javljaju na dnevniku da će da poskupi gorivo-a ti ni da trepneš
  10. Zamor materijala verovatno.Mom kolegi se to desilo na Marei TD i imao je istu štetu kao ti.Motor pre toga nikada nije bio otvaran.Kupio polovan motor i ubacio.
  11. Kontaktirao.Nemaju ništa za punta. Traže da im pošaljem crevo pa da urade po uzorku a to nije moguće jer još funkcioniše i na autu mi je.
  12. Kupujem crevo od turbine do interkulera za punto mk2 1.3 multijet.Unutrašnji prečnik je 36mm i slično je crevu na slici.Kontakt na pp ili sms na 0649320419.
  13. JA!JA! 3-4 godine sam svaki broj kupovao. Tada mi je to bilo ludio da bi me par godina kasnije bio blam i da spomenem da sam TO čitao

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...