Jump to content
FAS Goran

Saobracajna Kamera

Members
  • Content Count

    111
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Saobracajna Kamera

  1. Pišu da je glavni razlog privođenja to što nije htela da se legitimiše, odnosno nije imala ličnu kartu. Veći je problem što su im data i ova ovlašćenja, pa opušteno mogu da hapse za račun privatne firme.
  2. Moja današnja prepiska sa Apelacionim sudom za prekršaje: https://twitter.com/portparol/status/538982056056078336 Pročitajte pa napišite šta mislite.
  3. Nije ta zaslužila ništa. Žali Bože što se uopšte rodila.
  4. To je zaista lako reći. Prvi je morao da reaguje neko od njegovih kolega, službeno. Makar i tramvajdžija, da pozove policiju. Ovaj koji je snimao je deki napravio veću uslugu i pomoć praveći snimak umesto da se tukao sa mamlazom. Ovako sada svi znaju i odgovorni mogu da se identifikuju. Da nije snimio bilo bi kao da se nije ni desilo.
  5. Ko god da se umešao imao bi pravno velike posledice.
  6. Mi smo u većim problemima nego što se prikazuje. Ekonomiju i finansije nam vode diletanti sa sumnjivim diplomama, ogromnim ovlašćenjima i nikakvom odgovornošću. Savest da ne pominjem. Propali smo kao društvo, kroz sve sfere - od brige od deci do penzionera.
  7. Da ne prepričavam: http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Ko-je-mocniji-policija-ili-kantrimen.lt.html
  8. Objavite gde možete: https://twitter.com/SaobrKamera/status/498208218129383424
  9. Na kraju snimka bode oči to što deda pridržava klinca koji stoji na skejtu. Na blagoj nizbrdici, u tesnoj i nepreglednoj uličici.
  10. Vidi se da je na vreme zgazio kočnicu, vagao je i dodao gas. Mali semafor, nema policije.
  11. Možda nisi primetio, ali na mojim snimcima, realno, nema graničnih slučajeva. Potrebno je samo malo objektivnosti. Nigde u opisu mojih snimaka nećete naći teške reči upućene predmetnim vozačima i pešacima, samo dokumentovani primer lošeg i nebezbednog ponašanja u saobraćaju.
  12. Dok ne sedneš ne možeš da stekneš utisak. Nemam nikakve koristi od laganja.
  13. Da, kamera "vidi" šire nego ja. Neke detalje vidim tek kad pogledam snimak. Iz pozicije vozača je pogled drugačiji, sa velikim uticajem stubova na pogled u tom uglu.
  14. Ovo je situacija kada nema dovoljno vremena ni puta da se bezbedno zaustavi i ovo je po propisu. Nasuprot ovome je ovaj motorista prošao na debelo crveno, par sekundi pre zelenog za svoj pravac.
  15. Imate mogućnost da dobijete aparat na besplatnu probu na 7-10 dana, bez obaveza.
  16. Jbg.. Trkali su se. I u oba slučaja su za malo izbegli da udare auto ispred koji je vozio brzinom blizu ograničenja, a i jedan u drugog. Noćni je snimak, ne vidi se dobro a i na snimku izgledaju dalje nego što su bili.
  17. Od danas imam cene, zainteresovani mogu da mi se jave na PP.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...