Jump to content
FAS Goran

Saobracajna Kamera

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

About Saobracajna Kamera

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

2169 profile views
 1. Pišu da je glavni razlog privođenja to što nije htela da se legitimiše, odnosno nije imala ličnu kartu. Veći je problem što su im data i ova ovlašćenja, pa opušteno mogu da hapse za račun privatne firme.
 2. Moja današnja prepiska sa Apelacionim sudom za prekršaje: https://twitter.com/portparol/status/538982056056078336 Pročitajte pa napišite šta mislite.
 3. Nije ta zaslužila ništa. Žali Bože što se uopšte rodila.
 4. To je zaista lako reći. Prvi je morao da reaguje neko od njegovih kolega, službeno. Makar i tramvajdžija, da pozove policiju. Ovaj koji je snimao je deki napravio veću uslugu i pomoć praveći snimak umesto da se tukao sa mamlazom. Ovako sada svi znaju i odgovorni mogu da se identifikuju. Da nije snimio bilo bi kao da se nije ni desilo.
 5. Ko god da se umešao imao bi pravno velike posledice.
 6. Mi smo u većim problemima nego što se prikazuje. Ekonomiju i finansije nam vode diletanti sa sumnjivim diplomama, ogromnim ovlašćenjima i nikakvom odgovornošću. Savest da ne pominjem. Propali smo kao društvo, kroz sve sfere - od brige od deci do penzionera.
 7. Da ne prepričavam: http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Ko-je-mocniji-policija-ili-kantrimen.lt.html
 8. Objavite gde možete: https://twitter.com/SaobrKamera/status/498208218129383424
 9. Na kraju snimka bode oči to što deda pridržava klinca koji stoji na skejtu. Na blagoj nizbrdici, u tesnoj i nepreglednoj uličici.
 10. Vidi se da je na vreme zgazio kočnicu, vagao je i dodao gas. Mali semafor, nema policije.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...