Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

besni vozač stila

Members
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

About besni vozač stila

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Location
  novi sad
 1. Jutros je bilo sve ok,koristio sam rezervni ključ!
 2. Pozdrav svima,imam problem sa stilom 1.6...Menjao sam mu kompanije,stavljen je od 1.8 i dalje izbacuje asr failure loose connection.Od sinoć i car security i ostade mi auto na parkingu posle uzaludnih pola sata paljenja...Probacu ujutru sa rezervnim ključem...Pošto sam u NS-u hteo bih da kontaktiram sa Saletom i da porazgovaram u vezi ovih problema,neka se javi ako pročita...