Jump to content
FAS Goran

Romma

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Romma

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Seat Arosa 1.0
  1. Poštovani forumaši, Želim da Vas obavestim da sam danas, posle završenih formalnosti oko kredita kod CA, uplatio avans za Trekking 1.4 95KS, sa fiksnim panoramskim krovom u žutoj boji kod Fiat Centra u Beogradu. Rečeno mi je da će vozilo danas biti naručeno, rok isporuke 45-60 dana, pošto fabrika ne radi od 18.12.13. - 08.01.14. Svi Vaši postovi, koje sam pažljivo čitao, a tiču 500L-a su mi, zaista, jako pomogli da se uopšte odlučim za kupovinu, a posebno cenim odgovore na konkretno pitanje o panoramskom krovu. Zahvaljujem se! Forum je generalno odličan i pokušaću u budućnosti da mu bar malo doprinesem. Kada postanem Vaš "punopravni član", odnosno Trekking bude u garaži , prestaću da Vam se obraćam sa Vi i prećiću na TI. Do tada, kao svaki pripravnik, moram da se pravim fin.... Pozdrav svima!
  2. Novac, naravno JESTE problem, kao i uvek. Tako da ni jači (tj. skuplji) motor od 1.4l, 95KS ne dolazi u obzir. Takođe, imam utisak da bi se u dogledno vreme neki od uslova kupovine mogli malo pogoršati, pa ne znam koliko je pametno nešto čekati? Administrator je dobro predpostavio, vozio sam se samo sa zatvorenim krovom i malo sam razočaran onim što sam video na priloženom snimku. Potrudiću se da to pogledam i uživo. Hvala za odličnu video sugestiju. Definitivna odluka o svim detaljima će se "kuvati" još nekoliko dana, a ako bih sada morao da odlučim to bi bilo: Žuti Trekking 1.4, sa ipak, fiksnim staklenim krovom - (preostali "limeni" deo krova bih presvukao crnom folijom) i parking senzorima. Još jednom se zahvaljujem svima koji su pokušali da mi pomognu i onima koji će to, tek učiniti.
  3. Gospodo, "sektaši" sjajni ste! Puno ste mi pomogli i puno Vam HVALA! Pošto već duže vremena čitam Vaše postove, poznata mi je "težina" Kuburinih komentara i njemu se posebno zahvaljujem. Pažljivo ću razmisliti o svemu napisanom i obavestiću Vas o svojoj odluci...
  4. Poštovani članovi Foruma, nameravam narednih dana da pokrenem proceduru za kupovinu Trekking-a i time krajem februara postanem Vaš "punopravni" član. U međuvremenu, molim za malu pomoć oko donošenja nekih odluka. Panoramski krov, DA ili NE? Danas sam bio u prilici da se vozim u Trekkingu sa pomičnim panoramskim krovom i utisak je odličan. Ako ostavimo sa strane finansijsko pitanje, zanima me da li neko od Vas ima argumentovane razloge PROTIV pomenute dodatne opreme, prvenstveno u perspektivi višegodišnje upotrebe? Srdačan pozdrav svima i hvala onima koji će uložiti malo vremena i iskustva da mi pomognu. P.S. Zadržavam pravo da postavim još neko pitanje narednih dana, naročito ako se potrudite da mi na ovo, prvo odgovorite...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...