Jump to content
FAS Goran

SHONE STILO

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

  1. Na koje dimenzije da obratim paznju kod kupovine alu felni 15tica za Slilo karavan? Znam da su malo manje za taj auto ali pri kupovini auta dobio sam nove letnje gume uz njega pa mi sad trebaju felne 15tice Zaboravih,gume su 195 65 15!
  2. Kupio novu p osovinu KOMPLET od pocetka do kraja i TRESE
  3. Trese samo u 4 i 5 brzini pri brzinama vecim od 60 ili 70 pri dodavanju gasa!!!! Znaci muka mi je vise!!!!
  4. Posto mi je dosadilo to sto trese,resio sam da to sredim ali uzalud Uzeh polovnu poluosovinu za 100 e,majstor mi je namontira,sednem u kola, probam,trese vise nego sa mojom!!!! Kako se nebi vise cimao sa polovnim delovima,vracao ih vlasnicima,pucao kintu na dostave i slanje,odem u minus,i kupim novu Metelijevu poluosovinu za 22000 din. Posto mi je majstor namestio sednem u kola probam,TRESE SVE MU J......! Tockovi mi nisu krivi, gume su stare mesec dana sve cetri,sta jos moze da uzrokuje te vibracije?
  5. Zamenio crevo sinoc,jutros na -5 auto prede...Hvala http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/user/10420-multijet-forever/
  6. Moj problem je u tome sto sam imao vibracije pri dodavanju gasa u svakoj brzini, i opterecenju desnog tocka i dodavanja gasa na levoj krivini. Majstor mi je rekao da je kriva poluosovina ali izgleda da to nije bila istina. Jednom mi je auto stao na putu ,nije imao pogon i morao sam da zovem slep (posto sam se vracao nizbrdo pri brzini vecoj od 25 na sat culo se jako lupanje).Drugi majstor (onaj kod koga sam morao da odem,po preporuci slepa) mi je namestio homokineticki zglob,koji spaja poluosovinu sa menjacem ili motorom i vibracije su nestale na kratko. Sad se opet javljaju pri dodavanju gasa i brizini vecoj od 80 na sat. Posto sam tog istog koji je namestio pitao da li je opet zglob u pitanju rekao je da ne veruje,i da je moguce da je stvarno kriva poluosovina Sta ja sad da radim?
  7. Jeste crevo,jutros pri paljenju sam proverio i malo ga pritisnuo. Ugasilo se sto kazes do prvog dodavanja gasa. Danas ga narucio kod Bogunovica.
  8. Ok,provericu sutra. Evo za svaki slucaj tog zvuka koji se cuje. http://vocaroo.com/i/s0fSrYCUnyMk Snimak iz auta,cuje se i napolju.
  9. Upravo sam ga snimio i prebacujem snimak na komp,pa cu ga ubaciti. Sad je dosta hladno,pa se sad prvi put culo i pre paljenja,predpostavljam da nije turbina jer ona ne radi dok se auto ne upali,verovatno je neka pumpa. Stize snimak za desetak minuta!!! Tj culo se pri davanju kontakta!!
  10. Kad je auto hladan (tj kada je napolju hladno),cuje se veoma neprijatan zvuk,da ga nazovem brujanje,koji se nekad skroz utisa kada se auto zagreje a nekad ne!!. Majstor koji mi odrzava auto rece da je alternator pa sam ga dzabe vozio kod elektronicara,i skidao ga. Rece da ga dovezem opet da skine pk kais da bi otpisao neke stvari.... Svratio sam kod auto mehanicara (treceg majstora) kako bi se konsultovao snjim i na prvu mi je rekao da je turbina??? Kasnije cu snimiti zvuk i ubaciti ga da ako neko zna kaze sta je? Cuje se i u kabini i spolja.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...