Jump to content
FAS Goran

vicent

Members
  • Content Count

    2903
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Posts posted by vicent


  1. ,,Nastavnica u školi u Sremskoj Kamenici učenicima zadala temu za pismeni zadatak: "Moj predsednik". Došla sam do najboljeg zadatka, ocenjenog čistom peticom.

     

    Moj predsednik

     

    Moj predsednik se zove A. V. On je najbolji i najlepši predsednik koga je Srbija imala. Moja mama i moj tata su članovi njegove partije. Mama je bila krojačica, ali sada je inspektor u opštini, jer je jako pametna i završila je fakultet za tri meseca.

    Tata je stalno išao na neke utakmice i neki zuti ljudi su ga hapsili zbog nekih navijačkih grupa, ali sada on radi neki posao na terenu. Mislim da je frizer, jer kaže da farba žute ljude u modro.

    Od kada je naš predsednik počeo da vlada našom lepom zemljom, mi mnogo putujemo. Idemo na sve mitinge, ja nosim balone, dobijem majicu sa znakom SNS a koju nosim u školi, i više nemam ni jednu jedinicu.

    Mama kaže da se ionako ne sekiram zbog ocena, kada završim školu imaću lep posao i rugaću se onim štreberima čiji roditelji govore ružno o našem predsedniku. Mama me je zamolila da joj pomognem i da napišem koja deca me zadirkuju zbog majice i hemijske olovke sa znakom SNSa. Napravio sam spisak.

    Drago mi je što Jovan, koji me najviše zadirkivao nema za užinu jer mu je tata dobio otkaz a mama neku bolest koja se zove nervni slom, kada im je kum Rajko, izvršitelj odneo iz kuće televizor, kompjuter, ormar i krevete na sprat. Super su se uklopili u moju i bratovu sobu.

    Jedino mi smeta što mama mnogo radi i posle posla. Kuca neke komentare na portalima, ali mi kaže da tako zarađuje za letovanje. Zbog toga nam kuću čisti doktorka Svetlana koja je nesposobna da leči narod jer pripada nekoj opoziciji koja izdaje našu Srbiju.

    Na kraju, voleo bih da predsednik večno vlada i da nam bude lepo kao sad. Ako on bude večno vladao i stric Mile će morati da se učlani kod njega i tata ga više neće zvati ološ.

    Onda ću moći da se družim sa njegovom decom i svi ćemo zajedno putovati po Srbiji u šarenim autobusima!''

     

    Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka

     

     

     

     


  2. Gradske staze su uvek problematične i neizvesne. Nisu to prave trkačke staze koje imaju zone izletanja, mesta za korekcije i sl. Ovde, svaki kontakt mpže biti poguban. Marketing i zarada su primarni !

    Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...