Jump to content
FAS Goran

Djape27

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

About Djape27

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Serbia,Belgrade
  1. Proverio sam...sto je najgore sve mi izgleda dobro i utegnuto..ne znam u cemu bi jos mogao biti problem...mozda je stvarno blinda pa su teska ipak sam ga kupio 2001 od sicilijanca..
  2. Da,i ja mislim da su sarke popustile!Kako da ih zategnem,mogu li to sam da uradim...a drugo pitanje,sto se tice brave,jel moram da je vadim da bih je naspricao i razradio ili mogu dok je u vratima..?
  3. Vrata su mi teska kao da je blinda u pitanju! Pa me interesuje da li je to normalno??A drugo pitanje je,vrata se tesko zatvaraju moram bukvalno da ih zakucam za automobil kada zatvaram...molim vas,ako neko mozda zna nesto o tome,neka se javi..znaci,nece da uhvate vrata,dok ne zalupim,mnogo jako.
  4. imas u bg,u rakovici..radi covek za 1000din...javi se za broj ako hoces.
  5. Dakle,bih,kupio bih fiat marea providne farove,sa socivom.Ako postoji neko ko ih prodaje po nekoj pristojnoj ceni,koja nije kao za BMW ,neka mi se javi da se dogovorimo.
  6. Ja sam ugradio daljinsko podizanje prozora....kupis modul,koji ima tu funkciju,i cim zakljucas (nista se ne drzi) zatvori se prvo desni pa levi prozor..moze i obrnuto,sve zavisi od povezivanja...jedini problem koji amo ja i elektricar imali je taj sto levi prozor ima "comfort mode" pa je tu malo teze povezivanje (morali smo direktno) ali sada sve odlicno radi.I sto je jos bitnije,struja kroz zice nije jaka pa ce tesko ikada crci modul,ne daj Boze.Modul je kostao 20ak $ + elektricar 3000din. :-)
  7. I,sta mi treba da sve to osposobim,i kako da saznam sta tacno nemam?
  8. Pa da,mozda je i to...verujem da se to moze proveriti samo vadjenjem table..? A ako nije to,sta bi moglo biti..?
  9. Aa ok.A koja je svrha tog parking svetla,ne kapiram bas najbolje..kada se stoji negde ili sta..? Ako neko zna za vrata neka se javiii..
  10. I jos jedno pitanje,mada nije vezano za ovo..Na fiat bravo-u kada se pritisne ono dugmence i kljuc se okrene suprotno..ostanu upaljena svetla pozicije..interesuje me,da li se sama ugase ili sta se desi..?
  11. Ljudi,iz nekog razloga provalio sam da imam instrument tablu iz Bravo HGT-a koja ima opciju da pokaze kada su vrata otvorena..otkud u mom autu ta tabla,zaista ne znam ( jer vozim GT ) ..interesuje me sta treba da uradim da bi ovo radilo,sta da povezem,treba li mi neki poseban senzor..? P.S Plafonjera se naravno pali kada otvorim vrata,ako to nesto znaci. Unapred hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...