Jump to content
FAS Goran

aca 81

Members
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aca 81

  1. Ne znam kako nisi mogao sa dina karticom da resis postpejd. Jer sam ja bas juce uzeo tag za 1 (jedan) din. Jer i ja imam samo dina karticu. I jos su mi ubacili otvoreni balkan pa u makedoniji isto tako placam ovim tagom.
  2. Nazovi Rehau i pitas njih za preporuku i oni ti daju par brojeva firmi pa ti sam dalje odlucujes. Malo je nezahvalno preporuciti nekog, mozda bas tad nesto zajebe pa da mene prozivas malo mi je glupo.
  3. Rehau ili Salamander. To jedino jos valja i u sklopu sa Sigenia okovom,sto je takodje jako bitno kod stolarije. I ako si u mogucnosti troslojno staklo u full solar paketu,to znaci unutrasnje staklo niskoemisiono+srednje flot+4godisnja doba spoljne. E tada si resio sve probleme. A za firme Ne znam odakle si pa ti tu ne mogu pomoci za sad.
  4. Juce kod majstora kad ova lepotica polako dobija pun sjaj. Sa ovim turbom ima oko 280ks,a ima jos jedan veci koji se remontuje i ima oko 350ks,bar bi tako trebalo. Jedina tuga je sto kad se sredi ide za Austriju. Ali mi je majstor obecao probnu voznju kad je skroz zavrsi. E onda postavljam i snimak .....
  5. Ja juce registrovao stila. Teh. pregled 4000+pdv=4800 i na sve to usluga izdavanja nalepnice i obrazaca trte-mrte sve ukupno 6000. Sama polisa i porez i sve ostalo kao i prosle godine oko 26000. Znaci suma sumarum 32000.
  6. @mosho Jesi li resio ovaj problem i kako?
  7. Da Marko,toga sam se ija setio i zato to i pitao.Jednojacani blizanci imaju isti DNK i ako je samo to dokaz ne moze tada biti validan.
  8. Da li mozda ima neku preporuku za smestaj u Petrovcu na moru,da je ok i da nije mnogo skup(preko 35 40 eura)?
  9. LjubeVG imam pitanje za tebe,nema veze sa ovom temom ali bih voleo da cujem tvoje misljenje. Ako ubica tvrdi da je ucinio to NEDELO i postoje DNK dokazii i onda pojavi se njegov brat blizanac i tvrdi sve to isto... Koga ce sudija sudija kazniti? Obojicu ili jednog od njih ili ih pustiti obojicu jer ne moze 100% ko je pocinio ubistvo? Nesto je i slicno u ovom slucaju merenja brzine
  10. Gorane mozes li mi reci koliko kosta mali i veliki servis za stila 2002god. 1.9jtd? I koliko vremenski traje taj isti rad?
  11. Ovo je kad se ide iz Panceva za Bgd,kod spajanja starog i novog puta.Znak 80,a posle 10metara naseljeno mesto i samim tim pocinje 50, a posle kada se dodje do semafora,kada inace pocinje naselje odatle je 60. Ko je tu lud? Evo i toga u mapsu ali sam uspeo samo ovako, ako treba neka admin sredi to kako treba. https://www.google.rs/maps/@44.8624178,20.5743354,3a,75y,266.84h,92.81t/data=!3m6!1e1!3m4!1syZ5kT587imVqvbzjn97UnA!2e0!7i13312!8i6656?hl=sr I jedna moja dogodovstina sa Crnogorcima U Bioci ogranicenje 70, a ja upucan na 97khm. Pita me pandur gde zurim? Ja kao pa klinka ne moze da doceka da stigne na more... Ubacuje se drugi pandur i pita: Jesi li ti pio sto? Kazem ma nisam vozim celu noc. A kaze on meni: NISMO NI MI BOGU MI... Poceo sam da placem od smeha i dajem mu ja 10 evrica a on kaze mnogo i ladno mi vrati 5 evra kusura,ako se to tako moze nazvati
  12. Firma koja se bavi distribucijom metan gasa, da je ne reklamiram, koja je iz Panceva. Konkretno kamion sa nasim tablama a prikolica sa bugarskim
  13. Ako ovo nije moguce kako onda sve vise slepera sa nasim tablicama voze prikolice sa stranim tablama?
  14. Ja pazario energizer pre 3god i 1 mesec i jutros tropa skroz. Pa se sada pitam sta sada uzeti?
  15. Drugar snimljen kod SIVa. Isao 78kmh a tu je ogranicenje 50kmh. posle vise od godinu dana stigla koverta sa sve slikama,blia noc ali se sve lepo vidi,a tablce pogotovo.Isao sporazumno kod sudije i dobio samo 6000din i 4 boda.
  16. Danas mi dodje plava koverta. Ali za auto koji sam prodao prosle godine zetu i naravno nismo uradili nikakav kupoprodajni ugovor jer je taj auto kasnije morao da zavrsi na reciklazi.Ali je on svojim neznanjem dao liku auto koji nema dozvolu i naravno panduri ga zaustave i pisu kaznu njemu ali i meni jer sam dao auto licu koje nema dozvolu. Terete me po clanu 331 stav1 tacka75 zobs. Zna li neko sta i koliko da ocekujem ili koju pricu da spremim sem ove istine?
  17. Pa ko bi drugi. Zato sam dole napisao za lavove,ali tu foru nisi cuo Sta rade lavovi kad se vrate iz Austrije? Pa stave 2 cigana na kapiju
  18. @Dante Bg Ako starno zelis gedoru iz gradjevine,sta kazes na ovo Jedva cekam da ti lavovi dodju i postave ih na svoje kapije
  19. @Dovla Svaki alu-drvo prozor je sa termo prekidom. Ali takav prozor je neopravdano skup u pogledu izolacije koja iznosi Uf oko 2-2,4 Wlm2k, a i najlosiji pvc ima toplotnu izolaciju manju od 1,4 pa i do 0,8 Wlm2k. To je kao da ti auto trosi 10L, a onda dobijes auto koji trosi 7L,ali estetika je cudo.Ali ako vec zelite imate i pvc u boji drveta i to siroki spektar boja.
  20. To je bracela jedna velika sminka. Za tolike pare ne pruza toliku izolaciju koju bi trebalo, njoj je estetika na prvom mestu. Kao sto Srdjos rece ventilacija je jako bitna jer vlaga iz prostorije nema kuda da izlazi pa se lepi na staklo u vidu pare jer je ono najhladnije. Ovo je reseno staklima kao sto su niskoemisiono i climaguard(poznatije kao 4 godisnja doba)
  21. @Dovla Ako stavis alu stolariju pokajaces se vec prve zime. Mnogo bolja varijanta ti je PVC u kombinaciji sa troslojnim staklom,tkz solar paket, a sa cenom ces biti mozda i u malom plusu
  22. A vi iz Bga kad padne kisa stojite u redu kao 90tih za mleko i hleb.
  23. Da dolijem ulje na vatru Jeste da nije JTD ali je ipak dizel www.youtube.com/watch?v=YnMW0uCmExc
  24. sa njima idu i cepovi i srafovi ili kao sto je na slici?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...