Jump to content
FAS Goran

cela

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cela

  1. Cao drustvo, imam problem vezano za kod radia za lanciu lybru 2004. godiste, sa navigacijom i telefonom. naime, juce sam radio cilindar kvacila i majstor mi je skinuo akumulator radi lakseg pristupa. Uglavnom, kada je vratio akumulator i ja dao kontakt, na ekranu mi je zahtevano da unesem kod radi daljeg pristupa. Nijedno dugme ne radi, kao ni telefon. Zvao sam par "majstora", kazu cena oko 50 evra da mutvrde koji je kod i odblokiraju bord kompjuter. Ima li mi pomoci na neki drugi nacin ili cu morati da se isprsim i za ovaj trosak? P.S. Naravno da ne posedujem karticu sa kodom
  2. da, ali nađe nekako put preko kablova i nosača podizača stakla pa uđe u unutrašnjost. Doduše, i odvodi su mi bili skoro pa zapušeni, ali sam to sredio. Čekam jaču kišu pa da vidim šta će da bude.
  3. posle ovih poplava auto mi se dobro napunio vodom, naročito iza sedišta suvozača. Nekako sam je izbacio i osušio tepih, a nakon toga provalio da mi voda ulazi između stakla i kedera na vratima vozača i suvozača. da li neko ima neki savet kako se to može rešiti ili moram da menjam kedere? da li će sama promena kedera nešto značiti, s obzirom da nove ne mogu naći, već moram staviti polovne, naručene sa nekog otpada? Pozz.
  4. ja sam juče ubacio telenorovu karticu i sve je ok, osim što mi ne dozvoljava pozivanje. Mogu da šaljem sms i primam poruke i pozive, ali kada ja hoću da zovem, kaže mi "no conecction". Kartica je pripejd, dopunio sam kredit, ali ne mogu da pozivam. Da li se nekome dešavalo isto ovo i ima li rešenja?
  5. nisam siguran da je to to, ovde se radi o problemu NE SPUSTANJA naslona. U svakom salucaju pomoci ce mi da ga bar otvorim i mozda usput skontam gde se zateze.
  6. da li neko ima resenje za ucvrscivanje naslona za ruku vozaca? Moze li da se ucvrsti bez otvaranja sedista vozaca, buduci da je fiksiran za njega I pretpostavljam da je sraf u samom naslonu sedista?
  7. imao sam isti problem sa pikslom plus mi se nisu otvarale fioke (drzac case i pored nje). Nasao na netu auto otpad Maki- Sabac, narucio, ljudi mi poslali brzom postom sutradan. Sve ispravno, radi, cena ukupno 15 evra!
  8. hvala na informacijama. Pretpostavljao sam da je moguce promeniti samo jedan, ali me je "majstor" ubedjivao da moram da menjam sve odjednom i da on ima "drugara" koji to prodaje za 50 evra!? Sada se bacam na listanje oglasa da probam da nadjem.
  9. pozdrav svim ponosnim vlasnicima lancie!! Od pre 20/ak dana ponosno sam i licno postao vlasnik iste - lybra 2004.god. 1.9 JTD. Za sada sve u najboljem redu, veliki servis, registracija i neke sitnice... ostalo mi jos samo da sredim podizac stakla na vratima vozaca. U cemu mi je problem- podizac radi, ali sama rucica ( dugme) za podizanje i spustanje je polomljena, pa me interesuje da li je moguce promeniti samo nju ili moram da promenim ceo nosac, zajedno sa dugmicima za podizanje svih stakala? Moguce da je tema vec ispricana na forumu, ali ovo je moj prvi post, tek sam se registrovao, pa se nadam da ce mi neko pomoci!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...