Jump to content
FAS Goran

slavkob

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About slavkob

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    kula
  1. Ne pali nikakve lampice,na dijagnostici nista ne pokazuje,samo kad je vrucina to se desava,sad kad je padala kisa sve je bilo ok
  2. Imam punta 1.2 benzinac,2003 godiste,cim je vrucina volan se tesko okrece,imam tigrove letnje gume stare 5 godina nisu izlizane,da li je do volana ili guma?
  3. pre nekoli dana mi je pocela da svetli lampica - EOBD – KVAR SISTEMA KONTROLE MOTORA,da li neko zna sta to znaci i da li je nesto hitno da se popravi? hvala.
  4. pozdrav,imam punto 1.2 benzinac star 12 godina presa je 138000,imam pitanje u vezi potrosnje ulja.za nesto manje od 10000 km mi je potrosio skoro svo ulje-počela je da svetli lampica za ulje i dolio sam mu 2 litra ulja.inace mu staje 2.7 litara.sad da li je to mnogo? kolika bi traba da mu bude potrosnja ulja?
  5. pozdrav,imam problem sa kontakt bravom na fiat puntu,nekad bez problema upalim kola,a nekad se brava zaglavi i mucim se da okrenem kljuc u kontakt bravi.Čuo sam negde da probam sa WD sprejom,zna li neko da i pomaže Wd sprej u ovakvoj situaciji pošto imam i putni racunar u putu? hvala unapred.
  6. Nedavno sam kupio fiat punto 1.2 2003 godiste i za sada radi dobro sve.Problem sa menjačem nastaje kad neko sedi na zadnjem sedištu onda neče da ubaci u cetvrtu brzinu,ako niko ne sedi na zadnjem sedištu onda ubacuje bez poblema u cetvrtu.ima neko resenja za ovaj problem?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...