Jump to content
FAS Goran

vasa

Members
  • Content Count

    116
  • Joined

  • Last visited

About vasa

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 09/16/1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bg
  1. kupujem punto dizel classic od vlasnika sa sto manjom km,mora imati klimu
  2. koji polen filter kupiti i gde? original vs. zamenski?
  3. sto se tice potrosnje ulja istripovao sam se posto mi je ovo prvi auto pa i nemam bas iskustva-znaci nije mu nista... steta brava oko 2000din kod petka bravara da se popravi..nije strasno al jos je nisam popravio.. trenutno nemam para ni za felne ni za muziku tako da to cemo kad udjemo u eu hvala na interesovanju!
  4. ja bih kasetas ali samo zbog radija tako da mi nije bitno da radi kaseta...kolko para banjo?
  5. meni su takodje obili bravu vozackih vrata pa se mislim sta sad? posto je novi cilindar brave i da li moze da se prepakuje na ovaj kljuc? kolko bi uzeo farbar da ofarba to malo oko brave?
  6. da vidim na jednom drugom forumu da su narucivali iz ceske ili poljske i da su hteli group buy da naprave iz kine da naruce ali nista od toga... steta.. ako ima ovde zainteresovanih mogli bi neki group buy da organizujemo??? edit: eo ga link minimum order 100 pari cena od 1.3-1.9$ po komadu http://www.alibaba.com/product-gs/450412082/heater_for_auto_mirror.html
  7. video sam u ams electronic neki spy sa daljinskim startovanjem motora 95 jura kosta komplet,sta mislite o tome? zima stize bilo bi lepo upaliti ga sa terase pre odlaska na posao ujutru
  8. jel pasuje to na punto classic bez secenja zica?
  9. jel moze neko da preporuci servis za ugradnju u beogradu i jos ako prodaje spy alarme bilo bi super?
  10. ne znam nedelja je ne mogu da zovem servis da pitam,ali centralna sljaka samo je onaj cilindar brave malo izvaljen al ne skroz...neam pojma videcu sutra..
  11. inace pre par dana izlazim sa devojkom oko pola 3 nocu i vidim tri onako visoka gancija od oko 25-30god kako nose nesto pod jaknama i ja idem polako a oni se okrecu...inace sam na cukarickoj padini tako da cuvajte se! jednom ostavis plocicu u kolima i gotovo..
  12. Obili su mi auto i ukrali CD Tuner sa sve pločicom i prvu pomoć iz gepeka!!
  13. marka,garancija? jesi li ugradio i kako sljaka?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...