Jump to content
FAS Goran

xS@LEx

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About xS@LEx

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/23/1978

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Osijek,Hrvatska

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra SW 1.9jtd-intensa
  1. Nalazi se ispod volana,skineš donju oblogu volana i vidjećeš relej (mala crna kocka),dosta se teško vadi samo polako da ne iskriviš kontakte. Kataloški broj je 7573490 .
  2. Meni kako se ugasilo samo od sebe nikad vise do sad nije prijavio grešku,pu,pu,pu,da ne ureknem ,nego koliko te koštao taj sport i gdje si nabavio centralu?
  3. Hmmm,danas ujutro upalim i sve normalno,ABS radi,ASR radi, lampice ne svijetle. Kiša i dalje pada,odvozio 20km i sve ok. Gremlini??? Sve si nešto mislim da voda pravi negdje problem,da brljavi po senzorima.
  4. Danas kiša pljušti cijeli dan,upalim auto ujutro i vozim sve normalno,stanem ugasim na 10min,upalim kad ono svijetli ASR, ABS i ručna.Isprobao sve i ne radi ABS (blokiraju točkovi),ne radi ASR (kad potopim gas proklizavaju točkovi) ručna kad je dignuta svijetli SLABIJE. I cijeli dan tako,sad je auto u garaži na sušenju pa ćemo vidjeti sutra šta se dešava.
  5. Sa popustom me izašao 500kn ili otprilike 65EUR- Vernetov,mijenjo ga sam po uputama sa foruma ,a što se gumica tiče, jbg, shit happens.
  6. Pozdrav ekipa. Napokon uhvatio malo vremena pa odlučio sa vama podijeliti radove na Lybrici unazad mjesec dana,neki su bili neplanski (i skupi) a neke sam odradio baš sa guštom. Dolaskom hladnijeg vremena shvatio sam da termostat ne radi kako treba, digne temperaturu na 60-65 stupnjeva i ni makac dalje pa ajd da i na jtd-u naučim promijeniti to preskupo g..... pa onda čuveno kuckanje gumica balans štange,to sam prepustio majstoru i kad sam vidio koji je to posao...jbt pola prednjeg dijela auta mi majstor rastavio,3 sata zezancije, al sad ide ko novi . i na kraju zahvaljujući ekipi sa foruma napravio sam si tempomat .
  7. Momci svaka čast,nakon što sam pročitao i proučio cijelu temu odlučih se i ja na jeftiniju izvedbu tempomata .Ugradio 3 tastera (ubrzavanje,usporavanje i recall),radi savršeno ,trošak 3 EUR i manje od sata posla.Sorry na lošijim slikama (slikano mobitelom).
  8. Stiglo i meni ,hvala još jednom!!!
  9. Adresa poslana,hvala unaprijed!!!!
  10. Ima li toga još?Jel šalješ u Hrvatsku?
  11. Evo,napokon uhvatio vremena pa odlučio riješiti ljepljikavu plastiku,nije bila ekstremno ljepljiva, kao što sam čitao ovdje kod nekih da ostaju fleke na odjeći, ali kontam neće sigurno biti bolje samo od sebe ,pa krenio u rasturanje.....
  12. ulje,filteri,remenje,pumpa... sa radom 3000kn. 091 297 6117 Hari.
  13. Majstor koji mi održavao i Bravu će mi čuvati i Lybricu,inače radi samo talijanska vozila,radio čovjek u Fiatovom servisu zna talijane u svaki šaraf ,on mi i naručuje dijelove.
  14. Evo,bilo mi dosadno pa sam se malo zabavljao,naime puklo gornje crijevo od turbine po sredini kao da je neko skalpelom zarezo,rupa jedno 2 cm, počelo šištati u pm. E sad,pošto se nešto kužim u mehaniku(volim rastavljati i prčkati po svemu ) za prvu ruku sam to riješio ovako... Zasad prešao 150km i sve 5 .Al dok sam to mrdo,neda mi vrag mira,vidim žmigavci malo mutnjikavi pa i njih malo rastavio, a ovako poslije tretmana, Cijelo prije podne se zajebavao s tim svim i onda mi moja gospođa kaže "svaka luda svoje veselje ima",došlo mi da ju .Uh,al kad bude vidjela šta za vikend planiram ne gine mi ćuška ,biće slike... Rile,muzika stvarno nešto savršeno ,Bose udara baš kako treba .

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...