Jump to content
FAS Goran

mare16v

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mare16v

  1. Iz Beograda, Gornji Milanovac mi jeste malo dalje nažalost. Imam novosti vezane za problem - sinoć se po paljenju auta upalio i displej/klima i sve je radilo normalno dok je vožnja trajala tj dok nisam ugasio auto. Po ponovnom paljenju opet nije davao znake života kao što nije ni malopre. Tek sad mi ništa nije jasno.
  2. To je sasvim ok cena rekao bih. Je l' imaš možda neki kontakt gde bih mogao to da potvrdim/zamenim?
  3. Zdravo drugari, Imam i ja problem sa digitalnom klimom od sinoć. Naime, sve je uredno radilo prekjuče ali od sinoć mi displej ispod radija uopšte ne daje znake života a samim tim ni komande za klimu uopšte ne reaguju. Ranije znam da je bila varijanta da je displej pokazivao temperaturu a po uključenju klime sve ostalo (crtice jačine, temp. leve i desne strane itd.), sada nema ničega. Drugar je na brzinu proverio osigurače ispod haube i ispod volana čisto preventivno - sve ok deluje. Da li se neko sreo sa ovakvim ponašanjem do sada, znate li kojim slučajem uzrok ovakve pojave? Ili bar neku ideju odakle početi proveru? Hvala unapred! Pozdrav, Marko
  4. Sredih Stila skroz pre nekih mesec dana, ostale su još zimske gume (samo, haha) i jedna sitnica koja u suštini ne smeta ali mi ide na živce. Naime, merači goriva i temperature ne daju znake života. Uzeo sam auto pre nekih 3 meseca, funkcionisali su nekih 15ak dana i otkazali. Planirao sam dosta ranije to da sredim al se naravno uvek nađe nešto preče. Kad god se dohvatim teme sa ljudima koji se razumeju u automobile, ili "razumeju", pominju mi da je neophodno zameniti neke releje i da bi to moralo da reši problem. Nisam bio u prilici da prošaram gradom kako bih našao konkretnog električara koji bi to mogao da proveri, da li neko zna šta bi mogao biti potencijalni problem i eventualno način da se problem otkloni? I da, u pitanju je Stilo 1.6 16v, 2004. godište. Hvala unapred.
  5. Pozdrav drugari, Stilo 1.6 16v i ja smo stigli da pročitamo šta zanimljivo i da se družimo sa Vama. Pozdrav iz okoline BG-a.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...