Jump to content
FAS Goran

GSP

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About GSP

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    FIAT MAREA 1,9 JTD
  1. Mali savet: Ne znam da li znate ali nekad kad se kupovao motor za zastave recimo na auto otpadu . Po kupljenom motoru vlasnik otpada odma sece zupcasti i prodaje ti motor cime te primoravao na veliki servis jer niko nije u motoru. Ja se i drzim te politike od koga god da je auto ili sta god da je radio veliki servis je moja briga manje .
  2. e svaka vam dala.... :cheers: toliko informacija i losih i dobrih al iskreno . nije problem u parama . Hocu reci nikad nije ni bio jer ih nema :laughing: Salu na stranu iskreno ne dam vise od 4000 za auto jer smatram da za standard koji je konkretno u Srbiji sve preko toga luksuz. Ja sam porodican covek sa dvoje male dece i auto mi treba iskljucivo za putovanje mesecno 1000km u proseku za ta dva modela sam se odlucio jer sam primetio da od mladjih automobila jedino Fiat pije vodu. Imao sam mareu 2002 jtd i po meni taj auto je za ova dva zmaj jer sto manje elektronike to manje lekova pogotovo kod Italijana. Stila sam naveo jer kao karavan mi deluje veci tako da recimo kad odem i na pecanje oboris zadnja sedista i komotno spavas kao u marei al opet croma je picikato i udobnija naravno . Moze da se nadje za 4000 croma dobra 2007 to nije problem i mislim da ce tako i biti.Istina je i to da treba sacekati malo jer cene padaju Pozdrav za alfu 159 jer po meni je ona naravno posle Fremonta najlepsi auto al verujte to je samo maska nista vise opet ko ima dobar dzep za trap onda i nije los uz to po meni to nije auto za porodicu vise za smekericu. Uostalom svaki auto koji se kupi bio on nov ili star ima trosak. To je neminovno. Ja da sam hteo neki da kazem sigurniji bez uvrede Fiatu onda bi to bio A4 1.9tdi. al necu hocu mladji po pitanju kola a i zene . Znaci da rezimiramo Croma pa kud puklo da pukne. jos jednom hvala na svemu pa se cujemo ako negde zaskripi.
  3. Pozdrav evo i ja sam odlucio kupovinu novijeg vozila al imam malih problema ne mogu da odlucim. Naime razmisljam o dva modela Stilo karavan 2008 ili Croma 2006 ili 2007 tu negde oko 4000eur pa bi mi znacio svaki savet koji uzeti koji je bolji i zasto znam sto se tice motora da su neunistivi imam jedan. Znam da je Stilo veci al manje udobniji al me intresuju druge stvari konkrektno odnos delova trapa kvalitet elektronike , jednostavno sta bi vi uzeli al zanemarite lepotu znam da je Croma tu pobednik pogotovu posle 2008. Ipak postoji novcani limit. Hvala
  4. Pozdrav svima. Duze vreme posmatram neki porodican auto za put posto cesce idem Beograd-Sarajevo i lomio sam se izmedju senica zafire i multiple i naravno posto sam vozio mareu jtd koji je po meni najbolje sto je fiat napravio hteo bi da uzmem multiplu novije generacije. sta je najvaznije obratiti kod nje pri kupovini ?
  5. pozdrav za forum Dragomir iz Beograda. Najlepse je ici peske.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...