Jump to content
FAS Goran

Djoleeee

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About Djoleeee

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    НИШ

Recent Profile Visitors

1410 profile views
  1. Zdravo ljudi, eto mene nakon 7 ipo godina (bmw e46, bmw e60) vracam se na Fiat - svuda podji kuci dodji Elemem prodajem e60 525D i sta bih drugo (a slicno) uzeo nego neki fiat i to bravo .. Zanimaju me par stvari ako nekog ko ima iskustva ne mrzi cisto da napise okvirno sta i kako. - Gledam iskljucivo benzinca 120ks i 150ks - da li je "DOSTA" isplatljivi ovaj od 120ks ili je minimalna razlika u odrzavanju? - Hteo bih da ima i plin, je l lepo ide na ove turbase ? Potrosnja optrilike po gradu ? - Nesto na sta bih mogao da obratim paznju? Otrpilike je to to za sada, ako neko ima strpljenja bio bih mu zahvalan :).
  2. Djoleeee

    Povezivanje muzike

    Cao drugari, crko mi je novi player na kom je bilo povezano ozvucenje. Vratio sam stari radio original fiat bravo, medjutim nema onih (AUDIO ulaza) iza za pojacalo? Verovatno trebam da kupim neki konvertor ili sta vec ? Jako slabo se razumem u ozvucenje pa ako neko moze da mi da link ili ime tog pretvaraca ako postoji uopste, ili kako se vec radi.. HVALA
  3. zvao sam auto moto savez danas i kaze mi lik da ne moze sem ukoliko on nije u vozilu, ili ukoliko nemam prebivaliste u toj zemlji..
  4. Hvala na odgovorima, ovo menja stvari iz korena .
  5. Moj cale ima stranu dozvolu, ima stalno bivanje u toj drzavi, ima firmu, znaci skoro pa kao da je njihov drzavljanin(ali nije). U pitanju je zemlja iz EU. Ono sto me zanima jeste, da li ja mogu da vozim auto na stranim tablicama(iz te zemlje) ? Pre par godina sam uzeo njegov auto i vozikao se po gradu i jedan pandur me zaustavio i poceo da mi s*re kako moram imati njegovo odobrenje da mogu da vozim i da mi treba fotokopija njegovog pasosa, i ne znam sta jos, uglavnom pustio me ali nisam bio nacisto jer mi nije objasnio nista! U medjuvremenu se zakon menjao, pa me zanima da li iko zna KONKRETNO: da li ja (kao njegov sin) mogu da vozim auto koji on kupi i koji glasi na njegovo ime, ali je na stranim tablicama? I da li mi treba to neko odobrenje ili sta vec..?
  6. ja sam recimo to izracunao na jednom sajtu i izaslo mi je ovako: "Minimalna kataloska vrednost Vaseg vozila je: 212.312,34 Maksimalna kataloska vrednost Vaseg vozila je: 424.104,01 Minimalna ocekivana vrednost poreza je: 5.307,81 Maksimalna ocekivana vrednost poreza je: 10.602,60" I sad na ovih 200 000rsd ja skidam porez od 20% ? I ono sto me zanima, recimo auto koji kod nas kosta 2000eur u inostranstvu kosta 1200eur, po kom to katologu ce on da me lupi ? ovom nasem ili njihovom? Ako se sve sabere, otprilike ce me prenos iskostati oko 500eur za 1.6 Fiat stilo ? (troskove za transport i registraciju ovde ne racunam) Nesto mi je to malo .
  7. drugari da ne otvaram temu mozda neko ovde zna.. treba mi pomoc! Hteo bih da kupim auto u Sloveniji, znaci vec sam izabrao Stila, pitanje je sad kog.. Ono sto mi treba jeste ako neko ko je radio to skoro moze da mi kaze koliko ce me to kostati? U pitanju je 1.6, 170 000km predjenih, 2002god, 104 Konja - 76kw.. Ako neko ume da mi izracuna bio bih mu zahvalan.. trneutno nisam u Srbiji pa ne mogu da kontaktiram ove "nase" carinike da proverim, ali cuo sam da se menjao zakon pa neko ko je skoro radio ako moze da mi potvrdi cenu prenosa, poreza ili sta vec sve ide uz to! Znaci zanima me cena uvoza i carinjenja automobila! Hvala!
  8. da ne otvaram novu temu ako neko zna nek mi napise. Jel neko ugradjivao na fiat bravo cajger za potrosnju goriva? Mislim na onaj cajger koji pokazuje koliko litra trosis u toku voznje.. Znam da to stilo ima, ali da li moze na bravo tako nesto?
  9. e super, hvala ti, narucujem od 50% onda ! Meni nije toliko bitno danju, ali imao sam trip nocu zbog zadnje soferke.. mada je*es ga, stavljam
  10. e resio i ja da zatamnim stakla, sad kupicu one folije od 1500din, znaci nije to neki specijalan kvalitet, svejedno razmisljam izmedju 50% i 25%.. Ne zanima me zakon, znaci sve znam, ono sto me zanime jeste da li cu imati frku nocu kroz zadnji vetrobran da gledam od 50% zatamnjenosti ? .. Moj ortak ima 25% i vidi se ok, ali malo je glupo samo 25%, zato bih isao na 50%, s'tim da znam da necu da udarim nekog pesaka kad idem u rikverc .
  11. auuu pa ja jedino na ovim slikama mogu da vidim da mi je auto cist.
  12. Moguce je, samo ce te kostati prilicno. To je investicija skoro jednaka kupovini istog automobila sa motorom koji zelis. Ali ja te razumem, tako da te necu odgovarati od toga. Ako si resio, samo pucaj! Evo sa jedne teme od skoro sto sam gledao pisao je lik o tome sta sve treba da se menja: "You need to change crank, conrods, pistons, oil pump arrangement, complete air intake, exhaust manifold, downpipe, loom, ECU and some sensors. You need to add turbo, feed pipes, intercooler, sensors, intake pipes and gaskets. The lobe separation of the cam arrangement needs changing too. The easier thing is to buy the turbo cams."
  13. auu, i ja tako planiram za koji mesec da prodam ovog i da kupim stila ali mi nesto zao . mada kad se setim da mi je 1.2, a uzecu 1.6, odmah me prodje .
  14. azdaja, video sam jadan u kraju znaci perverzija uzivo. Jedino mi se boja ne svidja, ali dobro, to je stvar ukusa .

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...