Jump to content
FAS Goran

slavisa87

Members
  • Content Count

    136
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About slavisa87

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat punto 1.2 8V

Recent Profile Visitors

1603 profile views
  1. Drago mi je da si resio problem,ali interesuje me koji je to senzor.za mesavinu cega?
  2. Na dijagnostici svi parametri u redu.Nema gresaka,sve ok ali to trzanje i dalje postoji a ne znam do cega vise moze da bude.Moguce da je pumpa goriva,ali ne bi jos da je menjam jer sam dao dosta para na zamenu delova.U voznji se desava trzanje,npr idem drugom pa onda naglo dodam gas,auto zatrza nekoliko puta za 3-4 sek pa onda primi gas.
  3. Ja sam promenio kod mene obe bobine.kablove,svecice,alternator,ocistio dizne i dalje mi se isto desava.Gremlini rade svoje .
  4. Sto se tice samog dodavanja gasa,to su simptomi vezani za step motor.A to sto ubrizgava vise goriva nego sto treba,moze biti problem do sonde,da daje pogresne podatke kompjuteru pa naliva vise goriva nego sto treba.Kakva ti je potrosnja,jel se promenila u odnosu na ranije?
  5. Trebao bi zameniti donji nosac motora jer je los.Interesuje me da li zbog loseg nosaca moze da se oseti trzanje u voznji.Tacnije kad saltam 1-2 i kad pustim kvacilo,ono normalno uhvati (ne proklizava lamela i sl.)ali osetim na 2-3 sekunde seckanje kao da motor prenosi vibracije na karoseriju.Nadam se da sam dobro objasnio.
  6. Pozdrav svima. Burazer mi vozi Peugeot 106 1.1 1996 godiste i od pre par dana ima velike oscilacije lera. Ler gas mu je preko 2000rpm,a kad iskljuci dzek sa klapne gasa onda mu radi na 500rpm. Probali smo ocisitit sa carb leanerom ali bezuspesno.Zvao sam dosta radnji i nigde nema nov deo da se kupi. Jel zna neko gde se moze nabaviti cela klapna gasa ( moze i polovna ) da je u nekom normalnom stanju? Hvala.
  7. Ako treba neko crevo tu sam da pomognem jer radim u firmi koja se bavi prodajom svih vrsta creva.Izvinjavam se ako sam malo poremetio temu.Pozdrav.
  8. Gledao sam i danas i nisam nasao mesto gde se kaci. @veki,sajle podmazane,inace ih podmazujem s vremena na vreme .Hvala svima na pomoci.
  9. Nisam mogao da napipam bas sam probao da nadjem ali nista.Posto vec pada mrak probacu sutra detaljnije da potrazim.
  10. Nije od svetla za rikverc,skroz je za zadnje strane motora.Sad gledao 10 min i ne mogu da vidim uopste gde se kaci.
  11. Nije od boce sa AT uljem,sad idem bas da pogledam da li se negde kaci pa javljam.
  12. Jel zna neko cemu sluzi ovaj dzek?Nalazi se sa desne strane (gledano ispred auta) odmah blizu sajle menjaca,vidim da je otkacen a ne vidim drugi deo u koji se kaci.
  13. Danas skinuo desno zadnje svetlo,i vdim da su kontakti gde naleze dzek bili malo oksidirali.Ocistio sam ih i za sada se vise ne pali lampica.Pozdrav ,i hvala svima na pomoci.
  14. Ok hvala puno.Pregledacu za vikend sve sijalice i nadam se resiti problem.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...