Jump to content
FAS Goran

Minnie

Members
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Minnie


  1. Caoo, da li se jos nekome desava da ne moze da poveze telefon preko bluetootha? Meni je sve radilo normalno do pre dva dana (kada sam oprala kola, mozda je neka voda zalutala gde ne treba :p), ali sada kao poveze telefon i pise "phone ready", ali kada pokusam da pozovem nekoga, pocne da zvoni i onda prekine i vrati se na "phone ready", a na telefonu i dalje traje poziv...takodje, kada mene neko zove, ne zvoni mi u kolima :( 


  2. Stvarno ne znam gde bih ubacila ovaj post, a mislim da je krajnje besmisleno da otvaram novu temu, Elem, danas sam videla da mi je na parkingu (opet ja na otvorenom parkingu, iako sam sebi obecala da vise necu tu ostavljati kola!!) neko ukrao onaj znak "fiat" napred.  :2guns: To je nalepnica, nije strasno, ali ne znam da li mogu negde ovako da je nadjem, da ne idem do servisa...Inace, uopste mi nije jasno zasto je to neko uradio, sta ce mu?!?!  :popo:


  3. Da li je neko od vas koristio cc u 500L-u? Cini mi se da je komplikovanije nego na ostalim automobilima (i Trekkingu). Iz uputstva nisam mnogo toga razumela, nije mi jasno ni kako to funkcionise sa brzinama, jer mi nema logike da ja u npr. trecoj brzini aktiviram cc, a onda ubrzam do 100km/h...Nemojte mi zameriti na ovim mojim pitanjima, ali stvarno ne volim da eksperimentisem na putu..
     


  4. Ljudi, ovih dana s smrzavam kad god udjem u kola, a prinudjena sam da ga drzim 3-4 sata na otvorenom gde se bukvalno zalede. Onda ja kad udjem , pocnem da se tresem kao srna  :blushing:  i ne smem takva da krenem da vozim  :ermm:  Imam utisak da se auto mnooogooo sporo greje ili sam se ja razmazila kod tate gde ga zagreje u roku od 2 min :p Sta da radim?  :help:

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...