Jump to content
FAS Goran

polaris

Members
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by polaris

  1. Treba mi za drugara, pa reko da priupitam. Ima li ko da prodaje u bas dobrom stanju policu gepeka za punto mk3 i po kojoj ceni?
  2. polaris

    Kuda ide ovaj svet?

    U ,,normalnim" novinama i na ,,normalnim" televizijskim kanalima svi provociraju zna se koga i svi su iz szs. Da je stvarno kao sto ,,normalne" novine pisu sastavili bi ga oni vrlo brzo sa zamljom i stavili lisice kao sto bi svakom obocnom gradjaninu i uradili.
  3. Sve to stoji,ali to je dve tri kante i ne dao Bog da ti oduzmu veca dara nego mera. Pukao za gorivo plus pukao za kaznu.
  4. Racunica. Nama iz Beograda se isplati doci u Bijeljinu samo ako se uzme minimum 100 litara. 50 se supa u rezervoar,ali kao preneti drugih 50.
  5. https://www.kupujemprodajem.com/Mobilni-telefoni/Apple-iPhone/iPhone-SE-16g-76776299-oglas.htm?filter_id= 064/1473-873 Za clanove foruma 110e.
  6. Da zato sto smo represivna zemlja i zandari te odmah hapse i nalaze neki clan da ti napisu kaznu, a vidis kod njih da im u nekim slucajevima zandari i pomazu.
  7. Svaki drugi dan poskupjuje po 50 para, sitno i ne upadljivo.
  8. Moze li se na osnovu oznake na staklima naci na koj model i sa kojim motorom su ugradjena stakla?
  9. Auto je njegov, a koliko je pisalo u novinama covek je psihijatrijski slucaj.
  10. Hvala na odgovoru.Vidim da se u vecini pominju viljuske,pa reko da pitam,mozda se covek samo za to opredelio.
  11. Sta sve od delova trapa remontuje Tejovic.Vidim da se pretezno piminju viljuske,pa da pitam.
  12. Pozdrav Gorane.Interesuje me jel na Fiat stilu JTD mislim da je 200-4 ili 5-to godiste restajling sa 5-ro vrata postoji uljani nosac motora?
  13. Imas li plac i gde se nalazi da se mogu pogledati vozila?Konkretno me zanimaju Fokus TDDI i Pezo 307 2.0 90ks?
  14. .Ti su moguce bili u poplavi ili su vozili zivotinje,pa nije moglo dobro da se opere iznutra.Nadam se da cemo se videti na nekom skupu,pa ces videti.Inace auto je bas dosta udoban ,tih i dosta zivahan kao sto totti kaze.
  15. Naravno da sugestiju prihvatam kao dobronamernu,ali meni su sve slike na photobucket.Kad sam predstavljao stila isto sam kacio slike preko ovog hosta,samo sto nisam isao na direct kao ovde vec na img.I na photobucket isto ima img thumb,pa cu sledece slike da postavim img thumb,ako tako dozvolite?
  16. Ivane ajde malo pojasni?Koliko vidim linkovi sa slikama rade.Marko sto kazes dze te je keva ja sam sa motorom svog stila bio prezadovoljan,ali zbog elektronike sam ludeo kao i vecina.Pogresna sijalica pisti,kvar na masi stopaljke pisti itd da dalje ne nabrajam.
  17. Hvala.MS PK sve je to sto si pitao odradjeno,pored toga razbusen i prodat katalizator .Slike cu naravno postaviti,ali lagano tek je auto predstavljen .

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...