Jump to content
FAS Goran

drgnv

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by drgnv

  1. Hvala na odgovoru. Fotke su definitivno traljave. Sa kilometrazom sam nacisto da nema nista ispod 200k kod nas, tako da oko toga puno ne razmisljam dok ne vidim kako auto izgleda uzivo. Svasta sam video i svakakvih prica cuo da bih verovao bilo kome kada mi prica o predjenim kilometrima. Vec 8 meseci trazim auto, prvo sam trazio Alfu 147, pa 156, slucajno dobio priliku da pogledam jednu Lybru i sada mi je ona glavna opcija. @sashicus - Da u pravu si za Airbag - ispod sam prikacio uporedo 2004god vs 2001god. Ocito su drugi paketi opreme, pa mislim da je to u pitanju. Vidim da je na starijim modelima (2001) u jacoj opremi taj suvozacki airbag isto resen, na primer: http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1353775_Lancia_Lybra_2001_god Poredjenje: Sta mislite na desnoj fotografiji, da li suvozacki airbag izgleda kao da je otvaran? Na slikama mi izgleda odlicno. Treba mi samo da se organizujem da potegnem do Panceva. Ja sam iz Cacka.
  2. Pozdrav svim forumasima. Vec 7 dana citam forum, i sada bih zatrazio misljenje o automobilu ciju kupovinu razmatram. Da li ga je nego gledao uzivo i sta misli o ovom automobilu. Vec neko vreme pratim sta se pojavljuje od Lance Lybre, ova mi je blizu (KV) pa razmisljam da odem da je pogledam, ali pre toga bih voleo da procitam komentare ljudi koji su upuceni. Mozda ja nesto propustam na ovim fotografijama tako da se unapred zahvaljujem za svaki komentar. Hvala http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1384902_Lancia_Lybra_2001_god

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...