Jump to content
FAS Goran

dowla1

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dowla1

  1. Nisam probao sa ciscenjem, ne znam kako se to radi? Da li je tesko skinuti far na stilu i ocistiti ga, mogi li to sam uraditi?
  2. Hvala puno na savetu. Ali s obzirom da su farovi na dodir posle ovog mog "zahvata" skroz glatki, i dalje nisam siguran da li su to sto vidim spoljasnja ostecenja ili unutrasnja. Mada ne razumem kako bi far iznutra mogao tako da se osteti. Ali prosto mi ne ide jedno sa drugim sledece - ocigledna ostecenja i ogrebotine i to da je far potpuno gladak na dodir...
  3. smirgla 2000, pasta s6, bez masine - rucno
  4. Imam problem sa farovima. U pitanju su sitna ostecenja i male ogrebotine na srednjem delu oba fara (stilo 1.9jtd 2002.). Juce sam kupio smirglu i polir pastu i svaki far otprilike po 15ak min smirglao pa trljao polir pastom. Pre poliranja, far je bio spolja na dodir hrapav, sada je savrseno gladak. Bio sam zadovoljan ucinjenim sve dok nisam upalio farove. Tek onda se vidi da su i dalje izgrebani, ba na tom srednjem delu , ali ta ostecenja mi deluju kao da su sa unutrasnje strane fara. Ima ih toliko da farovi dosta slabije sijaju. Da li je neko imao slicna iskustva?
  5. Kako se u meniju na board-u aktivira opcija da se vrata automatski zakljucavaju pri brzini od 20km/h? Koja je to opcija ?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...