Jump to content
FAS Goran

Brdja

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Brdja

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Mladenovac/Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500L 1.6 nacionale

Recent Profile Visitors

1012 profile views
  1. To je to. Uspeo sam. Ja sam tražio u podešavanjima na head unitu Hvala vam!
  2. Pozdrav svima, Na 500L nacionale 1.6 MJTD 2013 (bar na ovom mom ) nisam uspeo da nađem gde se isključuje suvozačev airbag. Proverio sam u uputstvu, tamo je objašnjeno gde se ta opcija nalazi u podešavanjima (i da to zavisi od modela), no kod mene toga nema. Da li je to neki bug kod mene ili je tako kod svih nacionale modela? Ako je kod svih, da li bi mogla ta opcija da se uključi? Hvala, Mladen
  3. Da li postoji mogućnost da se u Nacionale 500L nekako ugradi rikverc kamera koja bi na fabričkom uconnect uređaju prikazivala sliku? Kao, recimo, kod ovih američkih modela: http://www.utahsweetsavings.com/cal-road-trip-fiat-500l-review-ken-garff-fiat-salt-lake-free-oil-change/ Ako ipak ne, koji bi bio najelegantniji način da se ovako nešto doda domaćem 500Lu?
  4. Pre izvesnog vremena sam primetio da mi prednji desni zvučnik (fabrički) u 500L-u "probija". Sada je došlo vreme da se pozabavim tim problemom Ne bih menjao HU (to je onaj što dolazi uz 500L Nacionale, bez navigacije). Interesuje me šta biste preporučili: - zamenu samo prednjeg desnog seta zvučnika? - zamenu svih prednjih zvučnika? - zamenu svih 6 zvučnika (i prednji i zadnji)? - neka četvrta kombinacija I koje zvučnike (marka i model) da tražim kao zamenu za ove fabričke? Hvala unapred!
  5. Kada sam ga kupio, nisam ga odmah zalepio, baš da bih mogao da proverim da li može da se stavi tu pored retrovizora. Kada sam bio u blizini rampe, držao sam ga u ruci dok sam prebacivao u drugu. Sa menjača ga je očitao Sada mi je sa leve strane retrovizora i radi bez greške. A čim sam prvi put krenuo da vozim sa nijm zalepljenim skontao sam da je bolje bilo da sam ga zalepio sa desne strane, ker bi mi tako manje bio u vidnom polju. Ali ni ovako ne smeta, dovoljno je to malo. Definitivno, preporuka za 500L - sa desne strane retrovizora.
  6. Ja nisam uspeo. Neće tanka točilica u 500Lovu rupu. Čak i pumper kaže: "čekaj, gde guraš, nema šanse bez levka".
  7. Probaću sledeći put kada budem sipao da li može tankom točilicom da se sipa. Javim ovde rezultate
  8. Verovatno će u nekom trenutku sve biti izjednačeno (po nekom već standardu, verujem). Do tada ili imaš nastavak ili pumpa ima nastavak ili sipaš skuplji, aditivizirani dizel
  9. Tako je, vrh pištolja (točilice). Ulaz rezervoara ima neki patent i metalnim mehanizmom je zatvoren. Kada se "priđe" debelom točilicom, taj mehanizam se otvara. Tankom možeš da guraš koliko hoćeš, neće se otvoriti.
  10. U rezervnom točku je, uz ostali alat, došao i taj neki nastavak. Kao plastični levak. Nešto kao na ovoj slici: Žuti pištolj iz ove pumpe, recimo, ne bi ušao u 500L, a verujem da bi crni mogao:
  11. Stojanov sigurno nema, kod njih sam proverio. Probaću i kod ostalih. Da li neko zna kako ovo da nađem na Netu? Ja nisam uspeo da pronađem nešto što mi liči na moj stari...
  12. Pozdrav, Na jednoj pumpi je pumper zaboravio da mi vrati nastavak za točenje dizel goriva. U 500L ulazi samo debela točilica. Dešavalo mi se da na mnogim pumpama nemaju ovaj nastavak, pa ne mogu da mi natoče Euro dizel (običan). Za ove nove, skuplje, sa aditivima je pumpa sa debelom točilicom, ali njega neću da trošim Da li negde može da se kupi ovaj nastavak? I gde? Hvala unapred za odgovore.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...