Jump to content
FAS Goran

mousewho

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mousewho


  1. Zdravo, ja sam Miloš. Imam 29 godina, oženjen sam i čekamo žena i ja klinca koji bi trebao da se rodi krajem maja. Radim kao profesor engleskog jezika u jednoj osnovnoj školi u Kučevu. Inače živimo u Nišu ali zbog posla smo trenutno ovde. Do sada nisam imao nikakav svoj auto jer nije bilo potrebe za tim. Kao što sam već rekao, sve će se to u maju/junu promeniti pa mi je potreban auto. Toliko od mene :guitar:


  2. Poštovani forumaši, kao što vidite nov sam na forumu i potpuno neiskusan po pitanju znanja o automobilima. Posle opsežnog istraživanja, onako laički zaključio da će mi GP odgovarati prvenstveno finansijski po pitanju održavanja i potrošnje. Elem, posle vaših više nego iscrpnih postova koje ste postavljali, mislim da bi mi najviše odgovarao 1.2 benzin+gas ili 1.3mjet 75KS i to obavezno sa petoro vrata zbog klinca koga ću dobiti krajem maja. Na proleće bi trebao da se selim sa suprugom za Požarevac, a radio bi u Kučevu(65km od Požarevca) i putovao skoro svakog dana oko 130km. Plus bih bar jednom mesečno dolazio do Niša, što ću reći da bi auto više koristio za van gradsku vožnju. Imam budžet od 4000e, pa sam gledao neke modele iz 2006/07. Sad bi vas zamolio da mi pomognete, posavetujete me koji da gledam. Moj kolega kada je kupovao auto, poveo jednog majstora iz Kučeva da mu pogleda auto, i odabrao mu je odličan primerak Opel Corse D 1.2. Da li mislite da je pametno da povedem njega  ili baš da tražim nekog majstora koji radi Fiate? Razmisljam o majstoru jer pitam se da li ovaj Kučevački može baš  sve automobile da poznaje? A kažu mi da je taj majstor neko ko je muvao sa automobilima i zna sve te cake koji je čukan, farban, kome je motor "pran" itd.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...