Jump to content
FAS Goran

error974

Members
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by error974

  1. Evo me, nemam zamerke osim na flip kljuc koji trokira :-), suvise je padao. Presao sam 40K potrosnja se ustalila na 6.1/6.2. Ne kajem se ni gram sto sam uzeo ovaj model. Prvi servis 12K dinara, drugi 18K dinara Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  2. Ali lik sa Lagunom je isao odmah desno na autoput, tako da on jednostavno nije ni mogao drugacije nego da ceka da se oslobodi srednja i desna traka.
  3. Ne posustaje previse kad se optereti. Vozio sam ga bas punog sa klimom, sve je ok, nisam osetio da mu ponestaje snage. Odlican auto C segmenta, ja sam bas zadovoljan. Ne znam kakva je bila prethodna generacija Focusa, ali prva misao za ovaj model je tisina :-). Zaista auto odlicno ide, tih je, udoban...
  4. Najveca potrosnja za koju sam ja cuo je 10l u "brdskim" gradskim uslovima. Ima kolega na drugom forumu koji se zali na potrosnju. Meni se krece do 6.5 (6.9 na januarskim minusima sa odmrzavanjem automobila u mestu). Kolega koga muci potrosnja prelazi jako malo (3000 godisnje) pa je pretpostavka da mu zbog toga tolilko i trosi.
  5. Meni se nekad poklapaju vrednosti, a nekad je razlika od nekih 0.2. Sa druge strane, jednostavno ne mogu da verujem cep metodi jer ima previse variabli. Kakav je njihov merac, koliko pene se stvorilo, da li je auto nagnut malo ili nije, kolika je temperatura vazduha u rezervoaru, goriva... Prosto mi je neverovatno da takva metoda bude preciznija od ispravnog boarda i senzora.
  6. Čuj nisu ti gledali. Mom starom se svake godine javi čovek iz neke kuce koja radi registraciju, dodke uzme pare i papire i donese nalepnicu. Ni ne vidi auto.
  7. Ford garancija je 2 godine, nakon toga je GM garancija, tako da pola troska snosi GM a ne Ford. U ostalom nadam se da mi nece trebati.
  8. Vreme ce pokazati, za sada samo reci hvale za ovaj mikser pod haubom.
  9. Ma dobro, samo je motor pogresan, sta bi bilo da je i ostalo pogresno kao nekima [emoji13]
  10. Ja sam uredno napisao moj stav. Post koji citiras je moj odgovor na post iznad cItiranog. Čitaj.
  11. Po zakonu pise da si duzan da imas oborena/srednja svetla. Ako hoce moze da drnda i one koji imaju dnevna svetla jer nije definisano zakonom.
  12. Ovi je cini mi se drugi put da Hamilton ne posluša tim i da profitira. Da ga nije napao i cuvao gume kako su ga savetovali, možda ništa ne bi uradio, odnosno bio bi drugi.
  13. Vezujem se od '94, a decu sam takodje naučio da moraju biti vezana. Relativno mala stvar, a može mnogi da znači.
  14. Sta ti je renault :-). A kazu nema mesta na zadnjoj klupi, cuj nema
  15. Kad bi ovi znali sta pisu... Pregazio pesaka? A pesak vozi golfa.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...