Jump to content
FAS Goran

notalone

Members
  • Content Count

    159
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by notalone


  1. Skoro je bio na  tv-u  neki visoko pozicioniran saobraćajni policajac i objašnjavao novine vezane za kamere i snimanje prolaska na crveno.Od prilike kako sam ja shvatio ,rekao je sledeće : saobraćajnim pravilima žuto svetlo na semaforu je izjednačeno sa  crvenim, ali je zbog kamera i snimanja saobraćaja, kako se ne bi dodatno komplikovale i otežavale moguće  situacije ,žuto svetlo na semaforu praktično dobilo status zelenog,(ovo oni uvek malo uvijaju u oblande ,kako ne bi ljudi ladno prolazili na žuto),te se kamere uključuje  na crveno .Nije pominjao posle kolko sekundi, al je rekao da vas kamera pri prolasku  na crveno mora uhvatiti na dva mesta u raskrsnici .

         Još je napomenuo, da će se uvođenjem sve većeg broja kamera na raskrnicama  polako ukidati trpćuće zeleno, čime će saobraćaj biti jednoobrazno uređen na svim raskrsnicama.


  2. Jedno moje pozitivno  iskustvo : u subotu se najzad nakanim da odem da zamenim letnje- zimske gume,i pošto sam na Ceraku (Bgd) odem u Planetu guma, u Ratka Mitrovića , spreman da čekam sat- dva- tri kako bih obavio posao. Lik, reko bih šef ,vrlo profesionalno  me primi i kaže, vi ste posle tog i tog, i stvarno posle desetak min. čekanja odrade zamenu i balansiranje sve četiri gume i ja izađem iz radnje neverujući da sam sve završio  za četrdesetak minuta od kad sam došao. Cena je 900,00 din. po gumi za moj auto, pa je možda i to razlog brzine,mada bih pre rekao da je u pitanju  dobra organizacija. Ljude u servisu ne poznajem, tako da verujte nije reklama,već samo preporuka  .


  3. 26 minutes ago, Rasta said:

    Sudeći po priči drugara sa drugog foruma koji pohađam, ni to više nije obavezno, mislim da rade prskalice ... mada, najbolje je proveriti preventivno tamo gde će ga odraditi ...

    Ako preventivno pitaš na tehničkom  za prskalice ,reći će ti da moraju da rade ,pa će te pustiti na tehničkom al da ga častiš .

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...