Jump to content
FAS Goran

Sesirdzija

Members
  • Content Count

    141
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sesirdzija


  1. Kako ne shvatas, ja i dalje imam nov auto, i ne bi ga dao ni za jedan drugi polovan iste vrednosti, jer znam sta imam. I moj komsija zna sta imam, ali kad ode na auto plac kod Djoke, ne zna sta kupuje. E sad sa tvoje tacke ne izgleda tako, nije ni meni dok nisam kupio nov. EE sad za 1,4 benzinac ne znam sta da ti kazem, meni dovoljno dobar a imam i 1.9 dci i isto vozim cak mi fiat sladji i laksi. 


  2. Jel cita neko postove ili bi samo da se raspravljate. Lepo sam napisao: "Predpostavljam da ce osiguravajuce kuce poceti da traze razne sitnice da otkace ljude"  .... ako bude problema nek im se javi a ako ne bude nece im se ni javljati. Sta je tu problem.


  3. U Potrošačkom savetniku će mu reći isto. PRVO zatraži svoja prava, pa tek kada ih ne ostvari oni mogu da pokušaju da pomognu. 

     

    @Sesirdzija

    Ne izazivaj problem tamo gde ga (još uvek) nema. Malo li je čoveku na njegovu muku da ga još pališ na ovaj način?! 

     

    Ne palim ja njega, daj molim te kontrolisi se sta pises. Ja sam ostavio kome da se javi jer zelim coveku da saopsit kako sve moze i kome sve da se obrati. 

    Ne znam tacni neko je rekao da Potrosacki savetnik nije zaduzen za to. Pogladaje prilog pa onda hvalite osiguravajuce kuce

     

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...