Jump to content
FAS Goran

Sesirdzija

Members
  • Content Count

    141
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sesirdzija

  1. Kako ne shvatas, ja i dalje imam nov auto, i ne bi ga dao ni za jedan drugi polovan iste vrednosti, jer znam sta imam. I moj komsija zna sta imam, ali kad ode na auto plac kod Djoke, ne zna sta kupuje. E sad sa tvoje tacke ne izgleda tako, nije ni meni dok nisam kupio nov. EE sad za 1,4 benzinac ne znam sta da ti kazem, meni dovoljno dobar a imam i 1.9 dci i isto vozim cak mi fiat sladji i laksi.
  2. Slibodno ti kupi tog megana koji je presa kao 140000 km za 5000 e , a ja cu da vozim mog Fiata koji vredi 5000 eura sa 40000 km. Ko sta voli
  3. Vozio sam Zastavu pa Reno Senik. Fiat je dosta cvrsci, bolji u krivini. Negde sam procitao da se neko zali kakav je u krivinama. Verovatno su imali drugi tip vozila. 500l za svoje dimenzije i karoseriju je odlican u krivinama.
  4. Ja sam kupio da vozim, i ne pratim sta se novo desava. Zato kazem, nisam u toku. Ako je to istina, super, tako i treba. Restajling, produzeno sediste
  5. Ja mog 500l koji je 2013. G. ne bih dao i 2000 eura za novog, on je i dalje nov. A i nisam siguran dal osnovni model sadasnji i nacionale osnovni imaju istu opremu.
  6. Podvarak više ti stoji nick Mirođija
  7. Ako ti misliš da jesem onda hvala
  8. Ja sam zato i postavio ovaj snimak, uvek mogu da nadju nesto, isto tako mogu da kazu da smo bili obavesteni da ce biti poplave i da smo imali vremena da sklonimo auto. Uniqa osiguranje je obavestio klijente da ce biti poplava i sta ce biti sad?
  9. Ma da, to i nije kradja samo su pozajmili auto, vratice mu. ... A i ovi iz Potrosackog su bas bezveze, pomazu ljudima, nisu normalni.
  10. Jel cita neko postove ili bi samo da se raspravljate. Lepo sam napisao: "Predpostavljam da ce osiguravajuce kuce poceti da traze razne sitnice da otkace ljude" .... ako bude problema nek im se javi a ako ne bude nece im se ni javljati. Sta je tu problem.
  11. Jel ti prvo razmislis pre nego nesto napises.
  12. Ne palim ja njega, daj molim te kontrolisi se sta pises. Ja sam ostavio kome da se javi jer zelim coveku da saopsit kako sve moze i kome sve da se obrati. Ne znam tacni neko je rekao da Potrosacki savetnik nije zaduzen za to. Pogladaje prilog pa onda hvalite osiguravajuce kuce
  13. Limkom ne slusaj njih, poslusaj me javi se Potrosackom savetniku, bice velikih problema sa osiguravajucim kucama. I pisi sta si uradio.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...