Jump to content
FAS Goran

darioni

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About darioni

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    novi sad
  1. Pozdrav društvo! Mene muči sličan problem iako nemam plin. Musa je 1,4 95 ks, 2009. godište. Prilikom startovanja dešava se da motor radi izrazito neravnomerno. Ako vozim tako startovan motor, u toku vožnje počinje da trokira ili sam povećava obrtaje. Problem sam rešavao tako da ga ugasim pa upalim i onda radi normalno. To mi se dešava na svakih, recimo 10-15ak startovanja. Pošto imam start-stop sistem, dešava se u vožnji od semafora do semafora da motor prilikom paljenja počne opet da radi neravnomerno... U čemu može biti problem?
  2. Nisam očekiv`oooo takav odgovor al` hvala, svakako...
  3. Pozzz, forumaši. I ja imam sličan problem. Lancia Musa 1,4 16v 70 kw. Lepo ide dok na suvozačevo mesto ne sedne drugar od nekih 100 kg. Onda počinje da vuče na desno. Šolje amortizera ili nešto drugo. Ima li iskustava sličnih?
  4. Imao sam i ja takav problem. pokusao naci polovan, trazio i preko amazona i sl... polovni oko 200/tinjak funti, kod nas oko 100 evrica bez garancije.... otisao u ovlasceni servis u NS i resio problem za 300tinjak evra, novi ECU, uz garanciju . Izmestio ecu na akumulator i jos se vozim (druga godina). Mozda je to sada i najpovoljnije resenje...
  5. Drustvo , imam ideju kako je mozda doslo do problema sa lepljivim enterijerom. Kod mene je bilo sve u redu dok mi se jelkica nije naslonila na na dugmice od radija. Farba se samo podklobucila. Nakon toga prskao sam auto sa osvezivacem (mislim da je bio oust ili slican). Posle toga sve je postalo lepljivo. Nakon razgovora sa raznim majstorima, zakljucio sam da prodavci vole da naspricaju nekakav lak po enterijeru da bi sijao i lepse izgledao. Od tih hemikalija i silikona interijer postaje lepljiv, posto oni tope taj lak (ili neka slicna magija se dogadja u dodiru te dve materije). Uglavnom, nakon sto sam sve dobro oprao razredjivacem, vise se nisu pojavljivali takvi problemi. Sada lepo pospricam sve silikonom, lepo mirise, sija i ne lepi se!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...