Jump to content
FAS Goran

KingMrvica

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About KingMrvica

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/13/1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9 JTD
  1. Da li neko prodaje prekidac za stakla na vozacevoj strani? Treba mi za stila 2004god. 5v i naravno da svi tasteri rade E da umalo da zaboravim, treba mi i original letva volana za stila jtd 2004 polovna?
  2. Pozdrav ljudi. Vidim da je ovo stara objava, ali nadam se da ce mi neko odgovoriti. Pre 15 minuta mi se desilo nesto sto do sad nije stavio sam kljuc u bravu dao kontakt iculo se neko zujanje izasao sam iz kola i culo se u predelu rezervoara. Auto mi je do duse bio u maksimalnom minusu sa gorivom znaci na kap je isao do pumpe,e sad da li se to zujanje culo od strane pumpe ili je nesto drugo? I da auto mi je izbacio gresku "Car security failure" sta to moze biti? I da napomenem kad sam sipao gorivo to se nije culo niti mi je komp izbacivao neku gresku, pa me sad zanima jel to sve bilo sto sam ga bukvaln "ISCEDIO" ili? Unapred zahvalan
  3. Imam samo jednopitanje vezano za skidanje radia, jel potrebno samo te zice da gurnem ili sta? Posto mi nije jasno kako uz pomoc tih zica mogu da izvucem radio ako ih ne zakacim za nesto? :/
  4. Ljudi imam jedan problem, kupio sam sedista 2007 godiste, a moj stilo je 2004 5v. Kad sam postavio sediste video sam da konektor za airbag nece da udje sediste koje sam postavio, pa me zanima da li je razlika u tim ulazima i da li moze da se zamene tipa da skinem sa starog sedista da stavim na ovo novo?
  5. Cime mogu da lepouglancam instrument tablu na stilu? Nervira me sva ona prasina koja je upala u nju, a kad uzmem krpom da to oribam i sa onim mlekom za tablu nista ne pomaze samo se krpa raspada i ostajju delovi od nje po tabli? Da li neko ima resenje mozda?
  6. Skida se taj deo gde su sijalice. Ogledalo ostaje
  7. Pozdrav svima da li neko moze da mi kaze koji su xenoni najbolji? Da li cena zavisi od kvaliteta sijalice ili je nesto drugo u pitanju?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...