Jump to content
FAS Goran

maugiboki

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About maugiboki

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    beograd
  1. Lancia Delta 3 2011.god Navi Pokušao sam da promenim glasovni jezik sa Italijanskog na Engleski po vašim uputstvima(2GB flash,formatiran na Fat32,i sa 3 i sa 4 fajla)ali bez uspeha.Nije bilo nikakvog odgovora sistema. Pokušao update Blue & Me takođe po vašim instrukcijama.Nakon stavljanja flash memorije u auto sa BlueMeConfiguratorom,sistem prepoznaje i ispisuje na flash BMConf fajl.Taj fajl dalje po uputstvu uploadujem na njihovom sajtu i kao opciju dobijam v.9.0 update,a ne v.5.5 ili v.5.6. Da li neko ima ideju gde grešim i šta dalje da radim... p.s pre dva meseca su unete novije mape za navigaciju iz 2017 preko SD kartice.Od tada se povremeno dešava da ispadne iz navigacije,i jedini način da se ponovo pokrene navigacija je da se izvadi SD kartica i ponovo vrati. Možda stara verzija Blue & Me pravi problem novijoj verziji mapa navigacije,a ujedno i sprečava da se instalira engleski jezik u sistem? Unapred hvala na bilo kakvoj pomoći.
  2. da upravu si,zavergla tri-četiri puta pa upali,nego sam mislio na to da ujutru upali posle tog prvog verglanja! ok,hvala! tako je ,nego sam ja mislio da tako ujutru zavergla i upali,a kad me to zeza on vergla po više sekundi u prazno,kao da nema goriva,pa ga ja prekinem,i tako dva tri puta i onda upali! nego imao sam savet ovde da prekontrolišem i voltažu,merio sam preko obd uređaja sam,u mirovanju mi je akumulator12,5 ili 12,6volti,kad ga zaverglam tog momenta mi pada na 9,nešto do 10 volti,i čim upali pokazuje 13,8 do 13,8 volti!inače kad sam kupio auto unutra mi je bio original fiatov akumulator od 60 ampera,i kupio sam pre godinu dana vartu od 60ampera i 540 udarne snage!šta misliš da li je to dovoljno za dizela?inače nema ni mesta za neki veći ovaj pasent staje! a šta misliš gde bi mogao da gubi gorivo,na kom delu bi to moglo da se prekontroliše???
  3. sve oko filtera je suvo,i u motornom prostoru...naravno pogledaću ponovo sve,jedino te gumice na pumpi to je u rezervoaru?
  4. hvala na ovom savetu,preneću mom majstoru da to pogledamo,znam da mi je do sada 2.puta čistio egr od kad sam uzeo auto,ali preneću da ovo proveri!!!šta misliš u kom delu bi mogao da vuče vazduh??? bio je na dijagnotici i tu ništa nije pokazao kao grešku!!!
  5. kad se parkiram,ugasim auto,i odmah zaverglam on upali odmah,a akumulator sam kupio vartin prošle zime,bio je fabrički u njemu fiatov od 60a,takav sam uzeo vartin isti!!!evo juče mi se opet desilo,otišao sam ujutru na bubanj potok,naravno ujutru upalio posle prvog grejanja normalno,ostao sam tamo jedno sat ipo,auto mi bio parkiran malo nizbrdo,kad sam pokušao da upalim tri verglanja od jedno 3-4 sekunde u prazno i onda je upalio i izbacio je neki beličasti dim.onda sam otišao na posao,auto je stajao 6.sati i onda upalio iz prve!!!
  6. auto je prešao oko 165000.km,radi kao sat,ide bez greške,jedini problem koji imam je da auto ujutru upali iz prve,odvezem se do nekle,parkiram se,ostanem recimo sat ipo,pretpostavljam da se ne ohladi potpuno motor,i ako sam malo nagnut na stranu,tj unapred ili unazad pod nekim nagibom dešava se da mi auto vergla u prazno jedno 2,3,4 puta i upali.ako ga ugasim odma i probam ponovo on odmah upali... mada se to nekad dešava i kad sam na ravnom!i tako svremena na vreme!!!užasno me nervira! naravno ništa neprijavljuje na kompjuteru!!!da li je iko imao ovaj problem? bio bih vam jako zahvalan za neku pomoć! pozdrav...
  7. Imate žabice za lajsne na vratima za stila,ja kupio,na bubanj potoku,dečko stoji u 3-4.redu iz indjije je inače,ima za sve živo skoro žabica i koštaju po komadu 25.dinara!!!
  8. Imam ovakav,hteo sam onaj sa velikim ekranom-dvd,navigacija...hvala u svakom slučaju!
  9. Da li neko sa foruma zna gde bih mogao da nađem originalne pragove,kačket i multimedijalni radio za novi bravo?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...