Jump to content
FAS Goran

todorov

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. moze li mi neko reci koja je cena kompletnog motora sa agregatima svim za fiat stila,brava 1,9 JTD?
  2. Da li postoji razlika izmedju bos pumpe od fiat brava 1,9 TD i fiat brava 1,9JTD,postoji li mogucnost stavljanja bos pumpe sa prvog motora na drugi?
  3. radio je ko u leru sa skinutim kontaktom,i tek posle nekih 2 min se ugasio sam od sebe pa se bojim da je sve stradalo unutar motora. Kolika steta moze biti i sta je najbolje uraditi generalnu ili drugi motor?
  4. poz ljudi imam problem sa autom inace mpdel je fiat bravo 1,9 td 2000 je god. Auto je perfektno radio prelazio sam sa njim dosta lepo je vukao medjutim krenuo sam za beograd pre toga proveruo ulje vodu itd i uputio se medjutim auto je odjednom poceo da gubi gas i da dimi na auspuh.Stao sam sa strane ugasio ga podigao merac za ulje kad on na minimumu. Dospem 1l ulja sacekam malo reko idem do prvog servisa kad sam opet upalio auto poceo je jako da izbacuje beli dim na auspuh ja da ugasim auto skino kontakt a on nastavio da radi i na kraju je izbacio ulje na auspuh onoliko koliko sam sipao i kad se napokon ugasio turbina je zvizdala jos nekih 30 sekundi,majstori mi govore da je turbina otisla pa me interesuje gde se ona nalazi ako neko moze da mi kaze i neko misljenje sta sve moze biti sa autom?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...