Jump to content
FAS Goran

boban41

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About boban41

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 05/24/1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://WWW.nixons.tk

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bijeljina
  • Interests
    Izrada moto opreme od koze,farbanje,lakiranje

Previous Fields

  • Garage
    Marea,Passat,Suzuki750
  1. Hvala. Zadnja stranica je bila udarena i naroljana gitom, kao i vrata par fleka na haubi i jedna na krovu. Zasecao sam da vidim kolika je steta pa sam sve zgulio izvukao upasao kako dolikuje ALU,FINE pa ceo auto FILLER. Spricanje je Mobihel baza i lak(odlicni set oko 50 Eur) otislo 1.6 kg boje i 2 kg laka dve dobre ruke.Ostavljeno 3 dana pa predjeno 2000,2500 pa polirano 3M Fast cut pa fine.Plasticni odbojnici i pragovi,delovi na vratima crni URKIPLAST granulisan. Zao mi je sto rezolucija nije bolja (telefon) ali je ispalo bole oko! Gledali su dvojica lakirera koje znam pa su me pitali kod koga sam radio u Srbiji jer ovde je malo mesto i znaju kakva je usluga i kvalitet. Uslovi su bili daleko od idealnog ,ali uz malo paznje bitno je samo da ptica ne sleti,ostalo se polira (musice ,prasina...) Ko zeli da se upusti u ovakav i slican poduhvat samo napred,sve se moze sa malo strpljenja,volje i sa skromnom kolicinom novca.Za sva pitanja u vezi ALATA,PRIPREME,MATERIJALA slobodno pitajte. Osnovni uslovi: Kompresor od 80-150 lit. sa protokom od 250-400 lit u minuti. Sprica za filler dizne 1.7 HVLP na buvljaku 20-25 eur Sprica za bazu i lak dizne 1.4 HVLP Villager u Villager radnjama 23 Eur Dobro osvetljena prostorija relativne cistoce(prati crevom par dana uzastopno pre farbanja) 3M paste se kupuju na grame(mogucnost kupovine po 100 gr od obe sto je sasvim dovoljno za auto) Spuzve za poliranje ne kupujte firmirane jer su bezrazlozno skupe,vec na oglasima ili u radnjama kozmetike.Jedna pasta jedan sundjer.Nosac sundjera sa cickom gumeni na buvljaku oko 3 Eur promera 125mm.... Ponavljam ukoliko imate pitanja u vezi sa bilo cim prikazanim ,rado cu odgovoriti.
  2. Pozz. Boban iz Bijeljine 41 ,od prosle godine Marea 16 16v 2000 razbila negativne predrasude prema Italijanima
  3. Pozdrav. Od prosle godine sam vlasnik Fiat Marea 16 16v 2000.Auto sam dobio u kompenzaciji za motor i bio sam veoma skeptican prema Italijanu.Kako je vreme prolazilo bio sam sve zadovoljniji autom,tako da sam razbio predrasudu koju sam imao. Auto sam dobio od prvog vlasnika sa kilometrazom 120000 i savrsenom mehanickom ispravnoscu, medjutim stanje limarije je bilo ocajno.Nije u pitanju korozija,vec ogrebotine,ulubljenja,udarci na bukvalno celom autu.Posto me auto dobro sluzilo u predhodnom periodu resio sam da ga pocastim kompletnim farbanjem (HAND MADE). Pao sam na posao,posto imam iskustva u sredjivanju i farbanju motora te isterao savrsen finish. Dolazilo je par drugara da pogleda i ostali su bez teksta.Iskustvo sredjivanja karoserije ,pripreme i lakiranja cu rado podeliti sa zainteresovanim clanovima korak po korak.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...