Jump to content
FAS Goran

Нквд

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Нквд

  • Rank
    Il Nuovo

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Donji Milanovac

Previous Fields

  • Garage
    Niva 006
  1. extra autić, stilo - 4900 gde u švabiji ??? ili ovde sa carinom i pdv ......
  2. ne znam jel mene usrala sreća, ali osiguranje nam je svima bilo Dunav čak i Puntiši chipsy -marbo koji je i izazvao sudar e isto ovo sam ispričao ortaku i njega posle 15-tak dana čukne blago neko isto sguza u njegovog tandrkavog i trulog G2, em što se auto pola raspao pozadi (raspao bi se i bez udarca ali je on bio katalizator) ali kako mi je njegova žena posle pričala, ona koja se vozila sa njim i nije znala šta sam mu savetovao tako se zabrinula za njega jer je arlaukao, kukao i cvilio kao da je pao iz 747 na beton !!! (naravno sad očekuje pozamašnu svoticu za silnu glumu ...)
  3. ima fora koja dosta donosi keša, ali pošto sam tek sad video temu možda je kasno za vilija : bio na zrenjanincu stojim na semaforu i skuca se u mene beli punto van -službeni, od siline udarca punto napred sjeban skroz, a ja sam Nivom zveknuo ovog rešoa napred i sjebao mu zadnju šoferku i gepek ... kad su došli panduri -pitaju kako ste -ja ok ali malo me vrat zeza, oni idite do ekipe hitne pomoći ... oni mi daju uput za urgentni - odem tamo slikam rendgenom itd, ispričam doktoru situaciju i to sve zajedno odnesem u osiguravajuće društvo -Dunav ... prođe par nedelja ja u banci - pitam stanje na računu - oni imate uplatu od Dunava u iznosu od 70 000 din !!! od tad svima pričam: ako imate neko čukanje - kukajte, jaučite, zapomažite - isplati se !!! u krajnjem slučaju možeš i sad da odeš i kažeš da si imao saobraćajku i traži snimanja, a imaš i stres, psiho traume itd !!!
  4. kraj 2003, prva registracija 2004, u papirima se vodi 2004, stakla 2003 i jeste stara proverena mrcina 1.9 d !!! i da nebude zabune ja vozim Nivu, a matori vozi punta - pošto on još živi u bg i nije vičan korišćenju net-a,
  5. znam da 2001 nije postojao mjet, ali igleda da ni vi neznate zašto nije stavljan od kraja 2003/ početka 2004 kad je počeo da se ugrađuje u punta i druge modele ... jednostavno nema razumnog objašnjenja nigde ... ali je malo čudno jer ipak taj motor je pokupio mnoge nagrade i meni je neshvatljivo da nije ubačen u stila
  6. pored očekivanja dopune teme sa STILO 4x4 ili kako se već zove onaj terenac što ga je goran nabavio, kopka me što nigde na netu nema razumnog objašnjenja zašto nije nikad u Stila ugrađivan 1.3 M-jet ??? kad je mogao 1.2 16v ...
  7. nigde nisam rekao da je moj Mjet 1.3 :whistle: , već je drtina od 1.9 ......
  8. hvala, to je preporuka iskusnih servisera ili ??? probacemo 1-2-3 - 3-2-1
  9. hvala svima na odgovorima, zaboravio na ovo moje pitanje kad sam prespavao sa mislima o toj registraciji, definitivno jeste kvaka u 550 eur /registracije !!! sad jedino ostaje da nađem "poštenog" šefa tp koji će mi u papire upisati 2.0 umesto 2.2 - i ako nađem javljam kako sam prošao.... (osim ako ne budem u bajbokani - onda šaljite cigare !!!)
  10. ...i na kraju preporuka je da se ler koristi što više ( osim u otežanim uslovima ) ili motorno kočenje? Pre svega me zanima ler u gradskim uslovima od semafora do semafora i recimo na mostovima kad može?
  11. svaka čast na predstavljanju sva tri automobila -lepo odrađeno !!! potpuno se slažem sa stavovima oko Punta ... bilo bi lepo da svako tako predstavi što više kola koja koristi /ili poseduje, jer bi doprinelo raznolikosti inače odličnog foruma Pozz !!!
  12. pozdrav svima, našao sam ovu temu pa reko potpuno se poklapa sa mojim problemom : našao sam na ovom placu http://www.polovniautomobili.com/oglas2117...i_extra_stanje/ Nisan Almeru 2.2 dizel koju su spremni da zamene za mog Punta ... znam da je ovo fiat forum, ali posle dugog posmatranja video sam da ima iskusnih mehaničara koji znaju i druge marke pa me zanima kakav je taj model i motor pogotovo ??? jasno je da je registracija preskupa 550 eur godišnje, ali drukčije se neću otarasiti punta ... pozz !!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...