Jump to content
FAS Goran

vladan115ph

Members
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vladan115ph


  1. ja sam juce pazario naslon,ali bez nosaca.kod mene je u autu taj plasticni.pomislio sam i ja da ga pravim ako nenadjem nigde orginalni,posle pola sata pretrage i zivkanja na par brojeva nasao sam nosac sarafe i plastikicu koja pokriva rupu ispod naslona(koja sakriva metalni deo) sve mi to poslao lik za 10 eura.e sad cekam nedelju pa da to ugradim :D  :guitar:


  2. posto je sto se tice ugradnje sve ovako lepo objasnjeno jedva cekam da uhvatim vremena da ga ugradim.e sada imam jos jedno pitanje,kada razbusim nitne koje drze plasticni nosac,i na njegovo mesto stavim metalni-sarafici sa kojima cu njega da privrnem moraju ispod patosa da imaju matice naravno.pa me zanima kako drzati matice prilikom zavrtanja? jer nemogu ispod i u autu da budem u isto vreme :D


  3. pozdrav ljudi, :D pazario sam naslon jako povoljno ali bez nosaca koji dolazi ispod one sredisnje konzole.pa me zanima da li neko negde ima jedan viska za prodaju :D u pitanju je stilo 3v.nestrpljivo cekam odgovore :D


  4.  

    da,znam da svi satovi po malo lazu,a to pitanje sam postavio cisto da vidim utiske drugih koji imaju takvog stila.jer par drugara koji su ga vozili kazu da ide kao lud. ;) jedino jedan (mislim) dobar i pomalo ljubomoran drugar koji ima stila karavana 85 ph,mi je rekao pa druze kao ide mozda malo bolje nego moj  :smoke:

     

    Ovo 85 ph mi više vuklo ka 85 kW nego ka 80 KS.

    Nije bilo Stila sa 85 KS već sa 80.

     

    u pravu si,moja greska.njegov je 80 ks. :D greskom sam kucao 85

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...