Jump to content
FAS Goran

milos16v

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

About milos16v

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/14/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Arandjelovac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.6 16v

Recent Profile Visitors

1326 profile views
  1. Pozdrav ljudi. Interesuje me da li moze neko da preporuci gde da ofarbam krov (i haubu ukoliko bude isplativo)? Fiat stilo je u pitanju, troje vrata. I koja je cena uopste za farbanje krova samo, ili krova i haube? Odgovaralo bi mi da bude arandjelovac ili okolina, najdalje Beograd. I da dodam samo da je samo lak oljusten, limarija je zdrava potpuno.
  2. Pozdrav ljudi, Imam problem sa nekom nepodnosljivom skripom koja dolazi negde iz predela desnog prednjeg tocka. Prosle godine je odradjen kompletan trap i ova uzasna skripa se desava drugo let zaredom. Sto je zanimljivo samo leti se cuje, po visim temperaturama. Kao neki metal o metal da grebe, jeziva skripa i najvise se cuje po blagim neravninama i sporijoj voznji. Zamenjene solje pre dve nedelje i nista, sve isto. Majstor hvala Bogu kad ne zna sta je kaze "ma sve je u redu". Pomagajte, mrzim ovakve kvarove gde ne znas ni sta ni kako ni zasto se desava.
  3. Resen problem, izvinjavam se sto se javljam kasno. Cep od boce dotrajao, na svu srecu nsta ozbiljno
  4. Pozdrav svima pre svega Problem je sledeci, u pitanju je fiat stilo 1.6 i od pre neki dan desava se da kada je auto ugasen on neko vreme vraca neki vazduh u ekspanzionu bocu sa antifrizom. Buvalno se cuje i vidi kako iz creva koje ide iz boce u motor se vraca neki vazduh i sve vreme uduvava u bocu. I nivo tecnosti se digne dosta preko maksimuma. To traje 15-20 minuta sigurno i sto je cudno u svemu tome desava se kad se auto ugasi nakon voznje. Je l imao neko iskustva sa ovim?Bojim se da se ne stvori preveliki pritisak u boci i da se raznese. Moguce je skroz i da vraca i tecnost pored vazduha. Pozdrav i hvala unapred!
  5. Pozdrav, Pitanje je vezano za bocu antifriza, prvo je ispustala na cepu, njega sam zamenio i radilo je sve kako treba mozda mesec dana. Sad pusta na ulazu ispod cepa, gde se ubada ono pravo crevo sto ide iz motora, i to pusta bas dosta, malopre kad sam proverio bila je skoro prazna boca. Pitanje je sta da menjam, plasticnu bocu ili to crevo ako uopste mogu da ga nadjem negde. Pod pritiskom pritskom nesto popusta, ali ne znam sta. Peobao sam da lepim po spoju ali ne uspeva, opet probije.
  6. Moze i tako. Kacim slike cim uhvatim vreme da skinem i vidim sta je
  7. Hvala Ivane. Video sam za skidanje nego me zanimalo da nije neko ima slican problem pa da ne skidam ako ne mora, jer sto ti kazes mozda se plastika izdeformisala pa da se ne cimam bezveze oko razvaljivanja. Mada se vidi na prvoj slici iznad prvog torx koliko ima lufta na samom pocetku, kao da je neko na silu zavrnuo bez guranja na mesto.
  8. Pozdrav, pitanje vezano za zadnji branik, radi se o tome da je malo izasao ispod desnog svetla, sigurno jedan cm se izvukao dok levi lezi kako treba? Pa ne znam moze li se to srediti skidanjem branika, verovatno je neko pre mene to lose postavio ili mozda udaren posto je napukao na tom mestu ispod svetla? Hvala unapred forumasi.
  9. Pozdrav, imam problem sa plastikom tj onim rukohvatom vozacevih vrata, deluje kao da ce da se odvali kad povucem da zatvorim vrata, bas ima dosta lufta na mestu spajanja sa onim tapacirungom, pa me zanima zna li neko kako to moze da se sredi, mora li da se skida sve sa vrata ili moze nekako brze i sta moze da bude problem?
  10. Zanima me samo kako se skida ona crna plastika u gepeku sa unutrasnje strane kod stila 3v? Sa gedorom sam skinuo dva zavrtnja, jedina koja se vide spolja, ali nema sanse da se plastika mrdne zbog nekih belih plasticnih delova koji su unutra i za koje je okacena ta plastika na dosta mesta. Jedino da ga slomim, bem ti inzenjere kad ga ovako naprave. Moram da dodjem do miikroprekidaca u bravi da iskljucim boot open koji se ne gasi
  11. Nema nikakve promene na kvacilu, odvaja normalno negde na pola.
  12. A nema veze to sto se normalno ubacuje u rikverc tj ne krci, kad je auto ugasen?
  13. Auto je kod mene skoro tri godine, nikad nije pravio problem sa ubacivanjem u rikverc do danas, moze i sad da se ubaci ali bas dosta krci i mora jako da se gurne, a to nije normalno I plus se cuje neki zvuk iz motora.
  14. Pozdrav ljudi Stilo 1.6, ne radi rikverc. Ne bas da ne radi, ali se cuje zvuk kao kad promasis brzinu, krci konstanto. Hoce da usaltuje kad silis sa menjacem, ali ne radi normalno. Isto se cuje zvuk neki iz motora(verovatno oko menjaca) kao da nesto kaci o nesto, nije konstantan zvuk vec nesto kao traktorski. Najvise se cuje kad se dodaje gas pri kretanju ili na leru. Bio sam kod majstora malopre, menjacko ulje je proverio, kaze nije to i da mu nije jasan kvar. Nema proklizavanja lamele, nista ne smrdi, tako da ne verujem ni da je taj set zreo za zamenu. Mada je sestra ovih dana ucila da vozi i gasio joj se dosta puta pri kretanju pa ne znam moze li nesto i od toga da bude. Pomagajte, najlakse je zameniti ceo set, 15 hiljada i plus ruke majstora, mora da moze jeftinije

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...