Jump to content
FAS Goran

Game-over

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Game-over

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    fiat regata

Recent Profile Visitors

1622 profile views
  1. Mozda sam omasio lokaciju ali rekoh bolje da pitam ovde posto nisam ni na jednom drugom forumu,stric stariji covek vozi golfa 2,auto na oko lep zdrav utegnut servo + abs + diskovi pozadi znaci zmaj ali trosi ulje kao lud u pitanju je td 1.6 motor.Jos letos pricali su mu kako je motor zreo za generalku medjutim evo jutros i svih ovih ledenih dana kako je kod nas -15 do -18 auto pali odlicno jedno grejanje i vrm.Sad meni nije jasno da li je vrisnula turbina ili je motor los,mislim se da je los ne bi palio na debelom minusu.Ono sto sam ja primetio to je da auto pofino duvka na iberlauf crevu dok na meracu nema nista,u samom crevu iberlaufa ima ulja,turbinu sam laicki opipavao meni ne deluje da ima lufta a potrosnja 1l na 500km sto je mnogo mnogo je.Neki savet od vas iskusnijih dobrodosao.
  2. Ja pitam jedno ti meni deseto ,desilo se juce na teritoriji ks-a u mojim kolima vozio me rodjak jer je meni noga povredjena par metara je vozio trakom u suprotnom pravcu jer je omasio skretanje a nije mogao da se vrati odmah u svoju traku i ko za baksuza prosao pored nas saobracajni policajac koji nam je jednom zatrubio i produzio dalje bez zaustavljanja i legitimisanja pa me brine da nije ako je neko sa njim bio u kolima pribelezio samo registraciju pa ce naknadno slati mada m svi tvrde u takvim situacijama odmah legitimisu a samo za prekoracenje brzine salju kuci?
  3. Da li policajci kod nas ako te uhvate u prekrsaju tipa preticanje preko pune,voznja jednosmernom ulicom,ne ukljucivanje pokazivaca pravca duzni da te odmah zaustave ,legiitimisu i pisu kaznu ili mogu bez zaustavljanja samo da ti posalju poziv kod sudije za prekrsaje?
  4. Pozz drugari duze vreme nisam pratio desavanja i cene slucajno mi izleti u blizini ovaj autic kako vam se cini poslao sam poruku prodavcu da li auto trosi ulje ali mi nista ne javlja sta pogledati dao bih do 2000eur za neki sredjeniji autic pozeljno dizel... http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8513721/fiat-punto-19jtd
  5. Narode malo sam svrljao po oglasima trazeci cene fiat bravo modela vidim krecu se od 800-2000eur,vredi li uopste uzimati taj auto i koje su mu prednosti a koje mane sta gledati benzinca+tng ili dizelaza?Imam oko 1500eur skupljenih za auto...
  6. Volim ja da ceprkam sve i svasta,od eletro-vodoinstalacija do racunara sklapanja i rasklapanja..Jedino sam jos uvek u auto materiji slab znam nesto ali to je slabo jer nisam imao od koga da ucim.Buduci da na posao krecem tek za 10 meseci i tu materiju bih razradio u sitna crevca kako kazu imam fore jos sam mlad .
  7. Videcu jos,malo mi je puno da dam 1000eur a da to bude rupa bez dna sto se troskova tice,i otac i ja smo slabi poznavaoci automobila mi smo ti obicni vozaci koji znaju samo sedi i vozi ,tako da cu morati da pojuri nekoga ko se bolje razume da podje sa mnom.Do nove godine cemo verovatno uzeti drugi auto sad dal ce to biti ovaj ili nesto domace videcemo iskreno i meni bi bio izazov jer sam video kako dobro mogu da se srede ovakvi modeli.Videcemo dal ce lik oboriti jos cenu do nove godine jer kako mi rece drugar koji non stop prati sajt polovniautomobili taj auto se do pre 2 meseca prodavao za 1400eur.
  8. Ja sam cuo, a neka me ispravi neko ako gresim da skoro svi delovi iz zastave 101 mogu da se upotrebe na 128-ici? Po nekoj proceni koliko bi kostala zamena ovih 6 stavki sto si napomenuo i jesam li bio u pravu jel ono korozija izbija?
  9. Moj matorac video ovaj auto i setio se decackih dana kad je ovo bio best of coupe automobila.Uzgred meni bi isto dobro doslo da uzmemo sto pre drugi auto jer ne mogu da se ganjam sa njim oko kljuceva regate.Pa sam se vodio mislju da mu iskesiram za ovaj ili neki drugi do 800-1000eur max.Taman dok ne skupim malo vise kesa i ne izleti neki dobar punto mk2 na prolece a regata ode u oglase. evo automobila ali me buni par stvari pa da se konsultujem sa poznavaocima: http://www.polovniautomobili.com/oglas3377101/fiat_128_sport_coupe/ no vidim da auto izgleda ima problema sa zakrmacenom korozijom: ako se ne varam koroziji izbija ispod boje kao sto izgleda na slici?Ovde se i boja oljustila: a pride pogledajte i felne ovo nikako ne ide na ovakav auto i to radjen u sport fazonu .
  10. kako vam se cini ovaj: http://www.polovniautomobili.com/oglas3984439/fiat_punto_12_16v_elx/
  11. Razmisljao sam o lancia delta 2 automobilu vidim da su cene relativno niske nadjoh par primeraka.Kakav je ovo auto?Vidim da ga slabo spominju kod nas na forumima,najvise me zanimaju cene odrzavanja jel nije bunar bhez dna sto se troskova tice? par primeraka i vase misljenje o njima: http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1332834_Lancia_Delta__1994_god http://www.polovniautomobili.com/oglas3734479/lancia_delta_16i/
  12. Ipak sam odustao od kupea,u razgovoru sa covekom koji ga je imao treba imati debela sredstva za finansiranje popravki.Tako da cu gledati nekog puntica ili lancia delta 2.
  13. Meni je upalo u oko bas poderan volan,mozda bolje da sacekam jos neko vreme izletece valjda nesto valjano.Naravno ako nadjem nesto postujem ovde za savet

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...