Jump to content
FAS Goran

mile021

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About mile021

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    FIAT 500L 1.4 TNG, KAFUĆINO
  1. Dobrodošao u klub, sjedi udobno se smesti.
  2. 1. ne 2. n/a 3. loša servisna usluga gde bi trebalo da se rešavaju nedostaci iz garancije
  3. Danas vozio ženin 500l posle dužeg vremena. Utisak veoma loš. Cvrči sedište, volan lepi a kočnice tresu pri jačem kočenju. Uglavnom sve već opisano u temama. Auto prešao 13000 i pod garancijom. Ne znam da li uopšte produžavati garanciju kada dođe vreme ili menjati auto. Mislim da sad znam šta znači "Ciao Fiat". Kad nađem vremena oteraću ga u servis da reklamiram sve navedeno.
  4. Al ga iskopa Sinnermane. Svaka čast.
  5. Evo da se i ja pridružim u evidentiranju tog osećaja na volanu. Primetio sam ga do sada samo na autoputu i mislio sam da ga prijavim na redovnom servisu. Osećaj se kao da su se gume zalepile pa treba cimnuti jače na kontra stranu ali tad ode previše u kontru, nekako stepenasto ponašanje upravljača a ne kontinualno kada se deluje na njega. Posle čitanja ovih postova stvarno sam se zabrinuo i trebalo bi pitanje u vezi ovoga postaviti FIATu. Erdelja da li te se posle zamena dela i dalje javljaju ovi simptomi? Nesho u pravu si na insistiranju na papiru jer je to jedini validan argument u rešavanju bilo kog kasnijeg problema.
  6. tačno kako sam i napisao a ti si potvrdio: trenutno je ušteda 375din/100km ili 45000din na 12000km a to mu je oko 368eura / godini ili 3 rate za auto. Gde imaš da iinvestiraš 800eura i da na uloženo dobiješ izračunati znos po godini? Posmatraj ovo kao investiciju s tim da ćeš i auto prodati bar za 100-200eur skupje pri prodaji. Rezervni točak je smanjenih dimenzija i ne smeta ako se stavi ispod police na 1.spratu. A za more svakako krovni kofer. Oko prostora u gepeku je stvar potreba korisnika a što se matematike oko gasa tiče ona je jasna.
  7. Što se tiče gasa moraš sam izračunati da li ti se isplati u zavisnosti od godišnje pređene kilometraže. Ja sam ugradio u Stojanovu odmah po kupovinu mislim da je bilo 800e (nisam siguran) a računica je bila da mi štedim oko 300-400e godišnje na pređenih 12-15000km. Nema razlika u snazi motora osim na velikim usponima.
  8. Evo i meni, jutros sam probao i ne radi, mada su prednje brizgaljke radile sve vreme tako da tečnost sigurno nije bila zaleđena.
  9. Ata, potpuno isti razlog za kupovinu auta, su baš ti koje si i naveo: novi, veliki, porodični auto sa povoljnim kreditnim uslovima.
  10. nije od pojasa, i čuje se kada se ne dodiruju ručka i pojas.
  11. Išli smo ženinim 500L na more i ja sam vozio. Sve vreme me je nervirala škripa plastike koja je dolazila od stuba negde iza pojasa. Konačno sam pipkanjem u toku vožnje utvrdio da taj iritirajući zvuk dolazi iz sedišta odnosno plastične ručke za podešavanje sedišta. Ovo je tek toliko da dodam na sve čudne zvukove do sada registrovane ovde.
  12. Bibi, jel moguće da si stvarno toliko naivan ili nisi svestan prostora na kome živiš kada očekuješ od naše policije da rešava krađe ratkapni. Pa to su lopovi samo većeg kalibra a vrana vrani oči ne vadi. Ovde u NS-u dobijaju snimke sa sigurnosnih kamera i ništa ne rade. Nemojte se trošiti na takve gluposti nećete ništa rešiti.
  13. prosečna potrošnja gasa 9l na pređenih 1200km kombinovane vožnje.
  14. temerindža pobogu pa zašto polovne. ja sam uzeo 2 nove tigrice i sledeće godine opet 2.
  15. erdelja, ja sam naveo NOTE kao porodični auto približno iste cene, koji sam poredio kada sam se odlučivao za 500L. Note je približnih dimenzija sa motorom slične snage i ima takođe povoljne uslove kreditiranja. Opel Meriva je sada u akciji a da budem iskren Škodu nisam ni gledao jer mi nije po ukusu, ali o ukusima ne vredi. Po meni su ova 3 modela 500L,NOTE,MERIVA jako slična (cena, dimenzije, motori, namena...). Juke i Qashqai su dosta skuplji. Presudno je bilo što imam sasvim dobra iskustva sa Z10-TNG, odlični uslovi kreditiranja i što ga smatram domaćim autom.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...