Jump to content
FAS Goran

vagenovac

Members
 • Content Count

  4622
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Reputation Activity

 1. Haha
  vagenovac got a reaction from electronizer in Kolika vam je potrošnja goriva?   
  Isao juce do hrvatske i sad da ne kucam sve mogu opusteno pola teksta da iskopiram od imenjaka sa sitnim izmenama.
   
  Isao poslom da nesto zavrsim svojim autom, nisam zurio nazad  , pa sam se malo zaje*avao... Cisto da vidim koliko potrosnja moze dole u odnosu na neki prosek koji sam ostvarivao do sada. Posto otvoren put uglavnom iskoristim da, vozeci u malo visim obrtajima, produvam i masinu i PDF.
   
  Laganica malo preko ogranicenja i na otvorenom i u naseljima.
   
  Na 200+ km, potrosnja po boardu opustenih 5,6l. Ili u praksi pretpostavljam trunku preko, nisam cepovao. Da krenes negde dalje i drzis ovakav tempo malo preko ogranicenja, autonomija ispade 1200-1300 km (rezervoar 70l), struja STOP  :
   
  Na magistrali i autoputu BMW5 je definitivno na svom terenu, opusteno kruzira, siguran za preticanja, comfort sedista (sa svim mogucim podesavanjima, ekstenzijama za kolena, naduvavanjem bokova, ramenog dela itd), kao i kompletan ugodjaj enterijera odlicni... A potrosnja za 3.0 D od 258 KS sa 4x4 pogonom, 275 sirokim valjcima od guma i tezinu praznog vozila od blizu 1.9t bas pristojna (totalna suprotnost u odnosu na grad, gde je kao slon u porculanskoj radnji ).
   
  Ocekivano, posto dizele vozim privatno i u sluzbenim automobilima vec vise od deceniju i po. I mali 1.4 i 1.6 i 2.0 su solidno ugladjeni (koliko je to izvodljivo za 4 cilindra), ali sestak je druga dimenzija, sto se ocekivano potvrdjuje u praksi i za ovaj privatni, sve drugo bi me iznenadilo.
   
  Ako eventualno nekoga zanima takva motorizacija generalno - recimo vozeci po ogranicenju na autoputu, na tempomatu je na oko 1500 rpm:
   
  Bonus na pikcr kad vec kopiram stil skrivena kilometraza i ostali numericki podaci osim potrosnje
   

   
  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
   
   
   
   
 2. Like
  vagenovac got a reaction from PremieRacing in Registracija i prevod, Ugovori, osiguranje, kasko   
  Ne racuna se NFS.

  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока


 3. Like
  vagenovac got a reaction from sokratbg in Registracija i prevod, Ugovori, osiguranje, kasko   
  Ne racuna se NFS.

  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока


 4. Haha
  vagenovac got a reaction from nemanja84bg in Dekarbonizacija motora   
  Tzv italian tuning

   
 5. Like
  vagenovac reacted to ortakov in Prodavci polovnjaka vs vraćanje kilometraže   
  Čekaj, jesi ti muzičar?
  - Nisam!
  - A, nisi!?
  - Jesam!
  - Znači, jesi!?
  - Ne, ne, ne, samo tetki lek da odnesem
   
  Jel spuštaš (jesi li) km na automobilima koje prodaješ?
   
  Ako ne znaš da je to krivično delo, to te ne spašava odgovornosti,. Zakon je jasan, neznanje ne oslobađa od odogovronosti. 
   
  Sve ovo drugo su floskule, priče - ja tebi - ti meni, to mene ne interesuje.
   
  Tebi se obraćam jer ti braniš ono što je besmisleno i pričaš stvari koje su irelevantne za bilo šta. 
  Ima jedna pesmica, od pesnika, tebi će siturno biti poznat kao treći maj a iz rodnog ti je grada, zove se Svaki cigo svoga konja hvali.

  Sve ovo što ti napišeš se svodi pod to, nikakvih pravnih i moralno prihvatljivih argumenata nema.

  To čime se ti baviš nije moja sfera interesovanja, kola kupim, vozim više godina i prodam. I osnovni razlog je zbog čega to radim tako jeste susret sa tebi sličnim (polu)svetom koji me maltretira glupostima a sve u cilju kako bi zaradio preprodajom. Još kad dođe i kaže, jel može da prenos radimo po isteku registracije, ovlašćenje i sl. gluposti, upucao bi se u čelo, odmah. Jbm mi se baš da idem po sudovima i da pokazujem kupoprodajni ugovor i gubim vreme zbog par stotina evra odloženog troška. 
  Ali, tu si upravu i nema se tu šta dodati, to smo mi, takvi smo.
   
  Radi kako misliš da treba, samo nemoj da ubeđuješ druge kako je to normalno jer to nije normalno. Ako pak misliš da je to sve OK i da to tako treba, savetujem da odeš do nekog trgovinskog inspektora  da se raspitaš, da pokušaju da ti objasne da to nije normalno. Možeš da odeš i do policijske stanice, pitaj, videćeš, svi će ti reći da to nije zakonski ispravno. A ti, radi kako hoćeš, samo ti kažem, nemoj da piškiš po ljudima koji ti predočavaju činjenice, to nije ispravno i zabranjeno je. Da li se to radi, kako se radi i koliko često, to su druga pitanja, na koja neki drugi trebaju da daju odgovor. 
   
   
   
   
 6. Like
  vagenovac reacted to ortakov in Prodavci polovnjaka vs vraćanje kilometraže   
  Šta to znači? 
  Ako svi lažu, jbg, moram i ja!?
  Aj ovako, pošto već imamo tu situaciju, pitaj većinu, da li je za to da bude tolerancija na alkohol 1 promil! Što da ne, mi smo poznati kao dobri vozači, posebno kad malo popijemo, tad nam se otvore vidici, pa samo teraj... 
  Ili, ovako, aj da pitamo, da li ste za legalizaciju marihuane? Aj, što onda postoje bilo kakva pravila, kad, jbg, narod to hoće !?

  Jel shvatate besmisao, valjda bi nešto trebalo da bude razumno, normalno.
  NIkada neću prihvatiti da zato što svi spuštaju km, da sad, svi trebaju da prihvate to kao "normalno" jer to jednostavno NIJE NORMALNO niti će ikada da bude normalno.
  Ako takve stvari prihvatimo kao normalne, onda nam sve može postati "normalno" i mi ćemo onda živeti u jednom izopačenom, bolesnom i nenormalnom društvu.
 7. Like
  vagenovac reacted to ortakov in Prodavci polovnjaka vs vraćanje kilometraže   
  Sve ovo što si ti napisao ne oslobađa prodavca / trgovca ODGOVORNOSTI za iznošenje lažnih podataka.
   
  ODGOVORNOST - reč koja nekim ljudima ništa ne znači.
   
   
  Čoveče (ako se takvi likovi mogu uopšte ljudima nazvati), ti ili si stvarno bez pameti ili se praviš blesav.
  Aj da probamo ovako.
  AKo je neko lopov, to ne znači da ti smeš da kradeš!
  Ako neko, posle kupovine automobila kod tebe smanji kilometražu, to ne znači da ti trebaš da smanjuješ kilometražu, to znači da je neko, posle tebe LOPOV, PREVARANT, SECIKESA, FUNJARA, JAJARA ...
   
  Pri svemu tome, čini mi se da ti ne razumeš razliku između MORALNIH NORMI (ako možeš uopšte i da pojmiš šta to znači) gde je sve otišlo u q, pa sve ono što je bolesno, predstavlja se za normalno i krivičnog zakona o kom bi trebalo da se staraju neke institucije.
  To što ti smatraš da je normalno (ne uzimaš uopšte kao obzir moral - ako bi to i mogao da razumeš) je KRIVIČNO DELO.
   
  Po istoj toj tvojoj, glupoj - bolesnoj - bezobraznoj - bezobzirnoj - štetočinskoj - logici, možeš sve da objasniš, jer za takve ljude skrupule ne postoje.

  Ja, kao kupac, mogu da budem totalni debil, da ništa u životu ne znam o autombilima, da sam najgluplji čovek na svetu, a ti kao prodavac i trgovac, NE SMEŠ MENE DA OBMANJUJEŠ. Možeš da se trudiš da prećutiš nešto, recimo, ne spominješ da je automobil bio na krovu, pa prefarban. Ali, ako te ja pitam, da li je automobil havarisan pa popravljan, MORAŠ DA MI KAŽEŠ. Naravno, ti ćeš to da prećutiš, recimo, rećićeš, ne znam, nemam te informacije čak i ako znaš, jer si ga ti na šlepu doterao, dve kuće od tebe je limar a farbar tri ulice dalje. NE SMEŠ DA LAŽEŠ jer time dovodiš kupca u zabludu.
  Ako lažno predstavljaš proizvod koji prodaješ - a radiš to, jer je očigleno, nešto što je prešlo 350 000 km je nešto drugo od nečega što je prešlo 163 000 km, ne znam o čemu mi treba da diskutujemo. LAŽNO OGLAŠAVAŠ - DOVODIŠ U ZABLUDU - ČINIŠ KRIVIČNO DELO
   
  Već sam sve napisao, ne mogu da gubim vreme, ovde je očigledno situacija obraz - đon, pa mi je ispod časti da se valjam po tom blatu.
  U neka dalja vremena, verovatno bi za ovako nešto bio proteran iz sela, u Americi pozvan na dvoboj a danas, u vreme "pravednog društva" moramo da sedimo i slušamo gluposti svakog maloumnog prevarata.
   
   
 8. Like
  vagenovac reacted to darkman14 in Prodavci polovnjaka vs vraćanje kilometraže   
  @Dule 021 samo menja teze i targetira ljude... Nekako dejavu i u skladu sa vremenom u ovoj drzavi.. 

  btw dokazani prevarant, sam je i pisao o tome... 
  ima i prtscn njegovih socioloskih eksperimenata... 
   
  koliko god da su kola korektna kod njega, prodavao je kola na kojima je spustao km i tu prestaje svaka diskusija i njegova relevantnost ucestvovanja u ovakvim temama. 
   
 9. Like
  vagenovac reacted to ortakov in Prodavci polovnjaka vs vraćanje kilometraže   
  @knezevic76
  Jeli komšo, da te pitam, pošteno, komšijski, jel ovaj čovek 021 stvarno ne razume ili se pravi blesav?
   
  @Dule 021
   
  Šta tebi čoveče nije jasno? 
  Koga boli q koliko neki motor može da pređe, koliko su određena kola kvalitetna ili nisu, ovde se piše o nečemu sasvim drugo. 
  Da rezimiramo, ako vratiš (šteluješ) pređenu km na vozilu koje prodaješ, činiš krivično delo. 
  Priča o političarima i državi u ovom kontektstu TEBI i TEBI SLIČNIMA ne ide u korist (unapred se izvinjavam ako ti lično ne vraćaš km ili neko za tebe, već se ovo odnosi isključivo na tamo neke, prevarante, lopove i secikese), jer da su ti političari pošteniji, verovatno bi i administracija i državne institucije bile poštenije i ažurnije, pa bi tako neki, pošten svet, bio iza rešetaka.
   
  Evo jedne male anegdote iz života Miloša Obrenovića.
  Otišao Miloš u obilazak zatvora u Srbiji.
  Pita jednog zatvorenika, što si ti ovde? 
  Ovaj odgovara: "Greška, ništa nisam uradio, ja sam nevin, strpali me iza rešetaka na pravdi Boga".
  Pita drugog, ovaj opet ponavlja priču, ja sam nevin, nisam kriv ...
  Dođe do trećeg zatvorenika, ovaj sedi, miran u ćošku.
  Pita ga Miloš, što si ti ovde? 
  Kaže, ukrao sam kokošku, prodao, trebale mi pare, uhvatili me žandari i strpali ovde.
  Kaže Miloš stražarima, puštajte ovog čoveka, da ne sedi ovde, pokvariće ovaj pošten svet u zatvoru.
   
   
 10. Like
  vagenovac reacted to knezevic76 in Prodavci polovnjaka vs vraćanje kilometraže   
  Najviše volim kad pročitam ovakve postove upućene nekom koga lično poznajem i koji je za Duleta izmislio neke stvari što se poslovanja tiče i privatnog biznisa, plus radi LEGALNO!
  Pa hit!
  Komšo, zapamti, ako nemaš pare džaba ti burgije
  Ili ti što bi master Yoda rekao:
  "Ako ne znaš legalno, bez muljanja i prevara da radiš, posao zaobiđi TI!"

  Sent from my SM-A546E using Tapatalk


 11. Like
  vagenovac reacted to ortakov in Prodavci polovnjaka vs vraćanje kilometraže   
  Svako radi kako hoće, ali, neko te jbe, još se pravi blesav, kao, šta ima veze, to treba tako, bolje je za tebe, onda ti malo baš i nije pravo. 
  U suštini, kome ne smeta, neka ga i dalje jbavaju, ja ću da im kažem, i bole me q.
  Od takvih secikesa mi ne treba ništa. Da je reda, ko što nije, većina bi ih završila iza rešetaka ili bi barem imali društveno koristan rad, sa nanogicom, pa bi svi znali da su varali narod.
  Pošto to nije slučaj, neka nam sole pamet i piške po nama, jer, eto, šta fali, malo te zajebem za km da bi se som lakše upecao. 
  To je problem, a ne kvalitet automobila, on je takav kakav je, bez obzira šta piše na tom satu u kabini.
   
   
 12. Like
  vagenovac got a reaction from Ivan-Topola in Mali gospodar prstenova :-) Audi A3 2.0 tdi 140 ks   
  Koliko dobra felna znaci, bio je lep auto, al sad si ga podmladio makar 5 godina.

  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока


 13. Like
  vagenovac got a reaction from nemanja84bg in Mali gospodar prstenova :-) Audi A3 2.0 tdi 140 ks   
  Koliko dobra felna znaci, bio je lep auto, al sad si ga podmladio makar 5 godina.

  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока


 14. Like
  vagenovac got a reaction from shuxx in Mali gospodar prstenova :-) Audi A3 2.0 tdi 140 ks   
  Koliko dobra felna znaci, bio je lep auto, al sad si ga podmladio makar 5 godina.

  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока


 15. Like
  vagenovac got a reaction from Ivan BG in Mali gospodar prstenova :-) Audi A3 2.0 tdi 140 ks   
  Koliko dobra felna znaci, bio je lep auto, al sad si ga podmladio makar 5 godina.

  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока


 16. Like
  vagenovac reacted to Ivan BG in Mali gospodar prstenova :-) Audi A3 2.0 tdi 140 ks   
  Uzeo sam letnji set tockova, cena je bila solidno ispod realne, gume su Falken 225/40 R18, iz 2022, odlicnog stanja.
  Set je proveren na balanserki, ispravan skroz, felne su sa A3 8v (moj je 8p), model posle mog auta, sigurnosne srafove sam dobio gratis.
   
      
  Sara na zadnjim:

   
  Sara na prednjim:

 17. Like
  vagenovac got a reaction from nemanja84bg in Večita dilema, koji auto kupiti?   
  Nije shell aktuelan vec par godina, castrol pravi bmw oem ulje ponovo.

  Shell je radio samo u periodu od 2018 do 2021.

  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

 18. Like
  vagenovac got a reaction from MiloshBg in Večita dilema, koji auto kupiti?   
  Nije shell aktuelan vec par godina, castrol pravi bmw oem ulje ponovo.

  Shell je radio samo u periodu od 2018 do 2021.

  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

 19. Like
  vagenovac got a reaction from MS PK in Kolika vam je potrošnja goriva?   
  Isao juce do hrvatske i sad da ne kucam sve mogu opusteno pola teksta da iskopiram od imenjaka sa sitnim izmenama.
   
  Isao poslom da nesto zavrsim svojim autom, nisam zurio nazad  , pa sam se malo zaje*avao... Cisto da vidim koliko potrosnja moze dole u odnosu na neki prosek koji sam ostvarivao do sada. Posto otvoren put uglavnom iskoristim da, vozeci u malo visim obrtajima, produvam i masinu i PDF.
   
  Laganica malo preko ogranicenja i na otvorenom i u naseljima.
   
  Na 200+ km, potrosnja po boardu opustenih 5,6l. Ili u praksi pretpostavljam trunku preko, nisam cepovao. Da krenes negde dalje i drzis ovakav tempo malo preko ogranicenja, autonomija ispade 1200-1300 km (rezervoar 70l), struja STOP  :
   
  Na magistrali i autoputu BMW5 je definitivno na svom terenu, opusteno kruzira, siguran za preticanja, comfort sedista (sa svim mogucim podesavanjima, ekstenzijama za kolena, naduvavanjem bokova, ramenog dela itd), kao i kompletan ugodjaj enterijera odlicni... A potrosnja za 3.0 D od 258 KS sa 4x4 pogonom, 275 sirokim valjcima od guma i tezinu praznog vozila od blizu 1.9t bas pristojna (totalna suprotnost u odnosu na grad, gde je kao slon u porculanskoj radnji ).
   
  Ocekivano, posto dizele vozim privatno i u sluzbenim automobilima vec vise od deceniju i po. I mali 1.4 i 1.6 i 2.0 su solidno ugladjeni (koliko je to izvodljivo za 4 cilindra), ali sestak je druga dimenzija, sto se ocekivano potvrdjuje u praksi i za ovaj privatni, sve drugo bi me iznenadilo.
   
  Ako eventualno nekoga zanima takva motorizacija generalno - recimo vozeci po ogranicenju na autoputu, na tempomatu je na oko 1500 rpm:
   
  Bonus na pikcr kad vec kopiram stil skrivena kilometraza i ostali numericki podaci osim potrosnje
   

   
  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
   
   
   
   
 20. Like
  vagenovac got a reaction from moron in Kolika vam je potrošnja goriva?   
  @moron 275/40r18 miselin pilot sport 4.
  @danijel55 tako je, zaista je fantastican motor u svakom smislu, cak mislim da potrosnju vise "ujede" 4x4 pogon i siroke gume od samog motora jer 2.0 sa sirokim gumama i 4x4 trosi skoro isto u istoj piksli.

  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока


 21. Like
  vagenovac got a reaction from Martin in Kolika vam je potrošnja goriva?   
  Isao juce do hrvatske i sad da ne kucam sve mogu opusteno pola teksta da iskopiram od imenjaka sa sitnim izmenama.
   
  Isao poslom da nesto zavrsim svojim autom, nisam zurio nazad  , pa sam se malo zaje*avao... Cisto da vidim koliko potrosnja moze dole u odnosu na neki prosek koji sam ostvarivao do sada. Posto otvoren put uglavnom iskoristim da, vozeci u malo visim obrtajima, produvam i masinu i PDF.
   
  Laganica malo preko ogranicenja i na otvorenom i u naseljima.
   
  Na 200+ km, potrosnja po boardu opustenih 5,6l. Ili u praksi pretpostavljam trunku preko, nisam cepovao. Da krenes negde dalje i drzis ovakav tempo malo preko ogranicenja, autonomija ispade 1200-1300 km (rezervoar 70l), struja STOP  :
   
  Na magistrali i autoputu BMW5 je definitivno na svom terenu, opusteno kruzira, siguran za preticanja, comfort sedista (sa svim mogucim podesavanjima, ekstenzijama za kolena, naduvavanjem bokova, ramenog dela itd), kao i kompletan ugodjaj enterijera odlicni... A potrosnja za 3.0 D od 258 KS sa 4x4 pogonom, 275 sirokim valjcima od guma i tezinu praznog vozila od blizu 1.9t bas pristojna (totalna suprotnost u odnosu na grad, gde je kao slon u porculanskoj radnji ).
   
  Ocekivano, posto dizele vozim privatno i u sluzbenim automobilima vec vise od deceniju i po. I mali 1.4 i 1.6 i 2.0 su solidno ugladjeni (koliko je to izvodljivo za 4 cilindra), ali sestak je druga dimenzija, sto se ocekivano potvrdjuje u praksi i za ovaj privatni, sve drugo bi me iznenadilo.
   
  Ako eventualno nekoga zanima takva motorizacija generalno - recimo vozeci po ogranicenju na autoputu, na tempomatu je na oko 1500 rpm:
   
  Bonus na pikcr kad vec kopiram stil skrivena kilometraza i ostali numericki podaci osim potrosnje
   

   
  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
   
   
   
   
 22. Haha
  vagenovac got a reaction from igor0511 in Kolika vam je potrošnja goriva?   
  Isao juce do hrvatske i sad da ne kucam sve mogu opusteno pola teksta da iskopiram od imenjaka sa sitnim izmenama.
   
  Isao poslom da nesto zavrsim svojim autom, nisam zurio nazad  , pa sam se malo zaje*avao... Cisto da vidim koliko potrosnja moze dole u odnosu na neki prosek koji sam ostvarivao do sada. Posto otvoren put uglavnom iskoristim da, vozeci u malo visim obrtajima, produvam i masinu i PDF.
   
  Laganica malo preko ogranicenja i na otvorenom i u naseljima.
   
  Na 200+ km, potrosnja po boardu opustenih 5,6l. Ili u praksi pretpostavljam trunku preko, nisam cepovao. Da krenes negde dalje i drzis ovakav tempo malo preko ogranicenja, autonomija ispade 1200-1300 km (rezervoar 70l), struja STOP  :
   
  Na magistrali i autoputu BMW5 je definitivno na svom terenu, opusteno kruzira, siguran za preticanja, comfort sedista (sa svim mogucim podesavanjima, ekstenzijama za kolena, naduvavanjem bokova, ramenog dela itd), kao i kompletan ugodjaj enterijera odlicni... A potrosnja za 3.0 D od 258 KS sa 4x4 pogonom, 275 sirokim valjcima od guma i tezinu praznog vozila od blizu 1.9t bas pristojna (totalna suprotnost u odnosu na grad, gde je kao slon u porculanskoj radnji ).
   
  Ocekivano, posto dizele vozim privatno i u sluzbenim automobilima vec vise od deceniju i po. I mali 1.4 i 1.6 i 2.0 su solidno ugladjeni (koliko je to izvodljivo za 4 cilindra), ali sestak je druga dimenzija, sto se ocekivano potvrdjuje u praksi i za ovaj privatni, sve drugo bi me iznenadilo.
   
  Ako eventualno nekoga zanima takva motorizacija generalno - recimo vozeci po ogranicenju na autoputu, na tempomatu je na oko 1500 rpm:
   
  Bonus na pikcr kad vec kopiram stil skrivena kilometraza i ostali numericki podaci osim potrosnje
   

   
  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
   
   
   
   
 23. Haha
  vagenovac got a reaction from moron in Kolika vam je potrošnja goriva?   
  Isao juce do hrvatske i sad da ne kucam sve mogu opusteno pola teksta da iskopiram od imenjaka sa sitnim izmenama.
   
  Isao poslom da nesto zavrsim svojim autom, nisam zurio nazad  , pa sam se malo zaje*avao... Cisto da vidim koliko potrosnja moze dole u odnosu na neki prosek koji sam ostvarivao do sada. Posto otvoren put uglavnom iskoristim da, vozeci u malo visim obrtajima, produvam i masinu i PDF.
   
  Laganica malo preko ogranicenja i na otvorenom i u naseljima.
   
  Na 200+ km, potrosnja po boardu opustenih 5,6l. Ili u praksi pretpostavljam trunku preko, nisam cepovao. Da krenes negde dalje i drzis ovakav tempo malo preko ogranicenja, autonomija ispade 1200-1300 km (rezervoar 70l), struja STOP  :
   
  Na magistrali i autoputu BMW5 je definitivno na svom terenu, opusteno kruzira, siguran za preticanja, comfort sedista (sa svim mogucim podesavanjima, ekstenzijama za kolena, naduvavanjem bokova, ramenog dela itd), kao i kompletan ugodjaj enterijera odlicni... A potrosnja za 3.0 D od 258 KS sa 4x4 pogonom, 275 sirokim valjcima od guma i tezinu praznog vozila od blizu 1.9t bas pristojna (totalna suprotnost u odnosu na grad, gde je kao slon u porculanskoj radnji ).
   
  Ocekivano, posto dizele vozim privatno i u sluzbenim automobilima vec vise od deceniju i po. I mali 1.4 i 1.6 i 2.0 su solidno ugladjeni (koliko je to izvodljivo za 4 cilindra), ali sestak je druga dimenzija, sto se ocekivano potvrdjuje u praksi i za ovaj privatni, sve drugo bi me iznenadilo.
   
  Ako eventualno nekoga zanima takva motorizacija generalno - recimo vozeci po ogranicenju na autoputu, na tempomatu je na oko 1500 rpm:
   
  Bonus na pikcr kad vec kopiram stil skrivena kilometraza i ostali numericki podaci osim potrosnje
   

   
  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
   
   
   
   
 24. Like
  vagenovac got a reaction from Grafit in Kolika vam je potrošnja goriva?   
  Kao 3.0 4x4 sa 275 gumama tezi makar pola tone.

  Jeste da 3.0 radi na skoro duplo manje obrtaja, ali opet je i snazniji skoro duplo.

  Eto sta su nam ekolozi sa downsizingom uradili.

  Najgori trend autoindustrije, gori i od nalepljenih touchscreen tableta i laznih izduva.

  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

 25. Like
  vagenovac got a reaction from Woodoo in Večita dilema, koji auto kupiti?   
  Jeste stara skola najbolja, zato ne razumem zasto kacis ta moderna sranja sto imaju soferku, vrata, stakla, prozore, retrovizore i gomilu neke elektronike.

  Послато са SM-A528B помоћу Тапатока


Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...