Jump to content
FAS Goran

pampam

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About pampam

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sjenica

Previous Fields

  • Garage
    grande punto
  1. Pozdrav, Radio sam veliki servis na grande puntu 1.2 8v, kostao je 15000 din. U nadi da su zamenili sve sto ide za to. Da li je to bila ok cena za veliki servis? Trebalo je da zamane i semeringe koji se tada menjaju, i koji su ocigledno vlazili, direktno im je skrenuta paznja da urade to i propustili su. Sada, bi trebalo da zamenim te semeringe i semerigne kod menjaca (koji zahtevaju skidanje menjaca). Za skidanje menjaca traze 60e, a ruke za semeringe koje su ranije propustili, navodne nece naplatiti. Da li je to skupo i ima li potrebe da menjam majstora?
  2. Pozdrav, Da li felne odgovaraju za grande punta? 4 rupe..
  3. Da li imate celicne felne 15, za grande punta 4 komada? Da li imate 2 zimske gume 185/65/15, nove ili u sto boljem stanju?
  4. Kupujem 4 celicne felne, R15 za fiat Gradne Punto. Mogu i 2 nove zimske gume 185/65/r15. Je l nudi neko
  5. Pozdrav, Da li je normalno da prilikom sporije voznje, stajanja u koloni, kada se upali ventilator oseca da se tresu volan i instrument tabla. Auto je benzinac sa malim motorom, koji se jedva cuje da radi, tako da se ovi potresi osecaju i znacajno iritiraju..
  6. Pozdrav, Imam Gradne Punta 1.2 8v. Da li je preporucljivo staviti 195/60/R15, 195/65/R15 velicinu guma, u pitanju su letnje gume. Znam da moze stati, da ima mesta itd, ali da li se gubi nesto tim? Trenutno se nalaze 185/65/R15, i sve je ok. Ali lepse deluje malo sira guma, bar za moj ukus.
  7. Pozdrav, Nedavno sam kupio grande punta. Jos od pocetka pri kocenju se culo blago skripanje na zadnjoj osovini, na dobosu. Mislio sam da ce prestati, da je auto stajao. Sad, kada je kisa, kada se okvasi valjda, bas jako skripi i nenormalno koci, cak zadnji tockovi umeju da proklizaju. Ako neko zna o cemu se radi, ili predpostavlja, slobodno se raspisite..
  8. Pozdrav, Da li imate samo parce plastike na retrovizoru, ispod dela sa ogledalom?
  9. Pozdrav, Mana vecine fiata, medju njima i grande punta jeste izlizanost koze volana i menjaca. Sad, poste mene to veoma iritira, a oblaganje volana presvlakama i sundjerima otpada, da li je bolje zameniti volan staviti novi ili obloziti ovaj postojeci? Cuo sam da je oblaganje volana nekih 40e. Da li je neko radio nesto slicno? I da, u pitanju je MF volan..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...