Jump to content
FAS Goran

mile-kikinda

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About mile-kikinda

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

1221 profile views
  1. Prijatelji evo da vam samo kazem cemu je bio problem posto niko u mom gradu nije mogao da mi kaze tacan uzrok tog problema oko palenja, ja sam otisao u ovlasceni servis za fiat vozila naj blizi meni koji se nalazi u zrenjaninu, u pitanju je fiat servis djukic. posto sam mu objasnio sta se i kako desavalo, i zahtevao dijagnostiku, medjutim isto sto je i kod mnogih ljudi koji poseduju dijagnostiku prikazalo da NEMA GRESKE. Njegova solucija nakon toga sto dijagnostika nije prikazala greskum konstatovao je da je u pitanju SENZOR RADILICE, sto je i bilo tacno, nemam vise problema, pali za sada bez greske, od servisa do sada proslo je 3 nedelje. sve je oke ukupno sa njihovim radom i deo koji je zamenjen je iznoslio 4, 500 din. Jos jednom hvaala sivima .
  2. Da bas tako vergla bez da se "nakaslje".. mada mi se jednom da prilikom palenja desilo, da se uz verglanje "muci" da sastavi i onda sastavi nakoon kratkog vremena i kasnije je palio tako reci na okret kljuca sve do sada. MS PK, Kao sto sam i rekao, vergla tako reci u prazno bez nekog mucenja iskreno Duati je u grazi, na pogled bez nekog skidanja zastitnih plastika sve je suvo, nisam primetio da je negde vlazi.
  3. Prijatelji imam jedan problem Posedujem fiat ducato 2.3jtd-2003 godine problem je u tome sto nekad pali a nekad ne, recimo 5 dana pali a 6 nece . vergla ali nee da sastavi, nema dima na auspuhu ili slicno, ali kada ga na guranje upalim i to na 1 do 2 metra i nakon toga on pali bez ikakih problema, neko vreme .. nebitnoo da li je vruc ili hladan oon pali, i od jednom neece. Danas je bio majstor sa dijagnostikoom jer nije hteoo da upali.. Dijagnostika nije pronasla ni jednu gresku, niti je do sada bila neka greska u njemu. Sta je moogue da je uzrok toga?
  4. Prvo da vas sve pozdravim jer sam nov na ovom forumu.. Posedujem kombi fiat ducato 2.3 jtd 2003 godiste. Skoro sam ga kupio pa zelim da promenim ulje . Kombi je presao 200k , za sada ovo ulje sto je u njemu nisam primetio da je ista potrosio a presao sam sa njim vec oko 3000km, i nista nije potrosio... Pa me zanima vas predlog koje ulje da sipam u njega .. hvala ..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...