Jump to content
FAS Goran

Gizmo

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Gizmo

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 10/26/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zrenjanin

Contact Methods

  • Skype
    gizmadin

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.4
  1. Gizmo

    K: alu felne 17

    Te su se prodavale za 25.000 din... ZIv se pojedoh sto nisam kupio.
  2. Resio sam da castim mog stila s proleca i da mu kupim druge cipelice. Kupujem alu felne 17'' u sto je moguce boljem stanju sa gumama. Ovako nesto trazim http://static.kupindoslike.com/Alu-felne-fiat_slika_O_15541489.jpg
  3. Нисам имао времена да се бакћем са тиме превише само сам вирнуо мало. Лева страна ми дува константно хладан ваздух док десна греје и дува упола мање од леве. Такође један моторић што покреће те клапне не ради и могу са прстом да га подесим како хоћу да стоје клапне а десни врти нон стоп не знам зашто. То се све налази испод волана.
  4. 1. neshaoct 2. Sedla & devojka 3. Igor0511 i lepša polovina 4. Brdaus 5. Milutin 6. Kolega.Jankovic 7. Gogiska33 8. podvarak 9. Edo_sa (+ Edinko + Admir naravno jos kontaju za dolazak ali vjerovatno cemo doci kao i do sada) 10. SikterBre 11.Ostoja-91 12. Pjaf i lepša polovina 13. Bojanchampion 14. Ivan Miljkovic 15. Ticma 16. Zhorz (+lepsa polutka 50%) 17. Muske i ... 18. matdjo (99%) 19. Multijet forever 20. Bogisha a.k.a. Bogdan Mitrović, uz 46,11% šanse da to bude sa lepšom, jačom, i pametnijom polovinom, tj. mojim psom. P.S. Možda dođem i sa devojkom. 21. Martin 22. Draganche 23. Bumblebee 24. Shunta 25. majstormica (sa devojkom) 26. Gusar sanse su male al ipak da se upisem moze da se desi I da navratim 27. trofadrums 28. baki 29. togo + žena + Olga (ako mi ne zapadne da radim prvu ili drugu smenu - treća je OK) 30. profa_chb (možda sa devojkom) 31. fiat128s (sa zenom a mozda i bez) 32. milanz 33. Vandi sa zenom 34. Sale Nacionale 35. Daredevil011 + naslednik 36. totti 37. Gizmo + zenskica(maybe)
  5. Pozdrav ljudi, Ja sam Marko iz Zrenjanina. Ponosni vlasnik stila 1.4 2004g Prešao je malko iznad 200000 Zasad nikakvih problema da kucnem u drvo. Kod mene je pola godine, uvežen iz italije.Kada sam ga terao na servis moj prijatelj mehaničar je rekao da je ovo terao neko ko zaista voli svoj auto ili neka baba.Mašina šljaka kao leptir. Do duše ima par falinki kao i svaki drugi polovnjak ali se trudim da sređujem deo po deo.Od kada je kod mene od tjuninga ima zatamljena stakla i stavio sam ksenone, takođe i onaj naslon za ruku vozača koji nije imao do sad.Na sebi ima 16ke mada planiram da na njih stavim zimske gume a letnje da kupim 17ke one kao abart ili kako li se zovu. Evo par slika. Montiranje naslona za ruku. E sad malo o "boljkama".Naime, Grejanje je jako slabo i kao da ga nema. Kada se podesi na najjače čuje se ventilator da vrti ko lud (znači radi). Ali na otvorima skoro da i ne ide vreo vazduh.Naravno motor zagrejan sve kako treba ali slabo se oseti da duva na otvorima. I ne radi mi upaljač ne znam zašto. ;p
  6. Au ja sam imao istu Themu sa plinom (nije bio sekvent) koji joj je došao glave. Protokomer je non stop pucao. Bukvalno kao eksplozija ispod haube. L klapna je toliko krpljena da više nije moglo da se popravi. U potrazi za delovima sam prevrnuo celu srbiju i nisam našao odgovarajući. Posle godinu dana stajanja u dvorištu rešio sam da ga se otarasim i prodao sam ciganima za 300e. Kako sada stoje stvari sa rezervnim delovima ovde kod nas? Ps. lepa kolica.
  7. Pozdrav ljudi! Ja sam Marko iz Zrenjanina, teram Fiat Stilo 1.4 3vrata. Nadam se dobrom druženju ovde na forumu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...