Jump to content
FAS Goran

CrazyMF

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About CrazyMF

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/16/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pančevo
  1. Nisam stigao ranije da se javim, sredio sam brisač, sada radi. Ne znam šta je bio kvar ali kada sam uključio juče brisač on je odradio! Odradio je do pola i zaglavio. Posle sam skinuo mehanizam i jedva ga rastavio i očistio pošto je sve zapeklo. Tek sad nemam pojma šta mu je bilo, dok radi ne diram ništa :-) Ne aktivira se kada ubacim u rikverc, ali dobro, za sada sam zadovoljan. Srediću i to čim budem imao vremena da se posvetim gospođi. Hvala ti bglion, kad si u Pančevu javi se da popijemo pivo, nemam često prilike da pričam sa libristima, još uvek nas je malo!
  2. U pravu si, promaklo mi je! Idem odma da čerupam, da vidim šta se tamo krije! Nadam se da će biti neki loš kontakt ili nešto bezveze, da ne ulazim u trošak na ovako visok datum!
  3. Gledao, nema struje! Ne znam da li bi ovaj veći relej mogao da uskoči na to mesto samo radi probe, al' da ne crkne!
  4. Od kada je imam ne radi mi brisač zadnjeg stakla, ovde na forumu sam pronašao elektro šeme instalacije i našao malu kutiju sa par releja i oigurača. Nalazi se ispod haube sa vozačeve strane u kanalu za odvod vode sa vetrobrana. Kako mi se čini tu nedostaje jedan relej, Ako može neko sa foruma da mi potvrdi jesam li na pravom tragu i ako zna koji mi relej za to treba ima pivo od mene! (mogao sam malo da smanjim rezoluciju slike )
  5. Moj slučaj! Skinuo klemu, očistio sve i sada radi ABS, ne pale se lampice ABS i HANDBRAKE! Hvala članu sony007, ko zna kada bi pronašao uzrok i koliko bi me koštalo da su majstori tražili kvar!
  6. Pozdrav svima, nadam se da se ne ljutite što nisam aktivan na forumu i javljam se samo kad mi nešto treba! Imam problem sa klimom, pre dve nedelje sam radio servis klime u FIATovom ovlašćenom servisu u Pa, od tada je nisam puno koristio do pre par dana kada je baš upeklo. Lepo je hladila 15-ak minuta pa je odjednom prestala da hladi, u kabinu je ulazio vazduh sa spoljnom temperaturom. Pomislio sam da je neki kompjuterski bag pa sam je ugasio i posle minut ponovo uključio! Klima je proradila ali je vazduh bio "hladnjikav" i postepeno sve topliji. Dok se to dešavalo u kabini je postalo nepodnošljivo toplo pa sam otvorio sve prozore na kolima, u jednom momentu je prošao neki krš od kombija iz kog je kuljao crni dim i dobro nadimio nežni enterijer moje libre! Taj miris se ustvari kratko zadržao, smrdela je remenica kompresora klime, to sam primetio tek posle 500m dok sam čekao na semaforu! Iz prednjeg dela auta se pušilo i smrdelo kao da nešto gori! Odma sam ugasio auto i otvorio haubu i imam šta da vidim! Remenica kompresora se pregrejala toliko da iz njene sredine izlazi neka topljena bela plastika i sva se nešto dimi kao da gori... Ispod kompresora, na onim plastikama, sam video nekoliko kapi neke tečnosti, ne znam kakve ali na slici se vide tragovi. Od tada nisam palio klimu. Nadam se da nisam udavio sa detaljima, hteo sam da dočaram događaj bez onog dela kad psujem i čupam kosu z'glave Pomislio sam na najgore, crk'o kompresor pa zaglavio i preopteretio remenicu! Veliki servis i servis klime rađeni pre 100km, planirao sam ovih dana da idem na kontrolu klime od curenja koja sledi posle servisa. E sad mene zanima kolike su šanse da je neki manji kvar i šta bi to moglo da bude? Uskoro bi na more pa bi da imam i klimu i evriće
  7. Hvala! Mene je počela vremenom sve više da odušeljava udobnost u vožnji i tišina u kabini. Obožavam da vozim libru, čak i kada dođem umoran sa posla ne izlazi mi se iz auta... :-D
  8. Stalno mi stoje upaljena lampica ABS i ona crvena od ručne kočnice. Nekada se upale čim pokrenem motor a nekada posle 50-100m vožnje. Sumnjam da to ima veze sa zvukom koji se ponavlja sa svakim obrtajem točka. Kako se brzina povećava povećava se i učestalost tog zvuka. Nadam se da sam dobro objasnio :-) Takođe sam primetio i da mi kočnica "jajasto" koči kad lagano kočim. Sve mi govori da je crk'o ležaj prednjeg točka, ali bi da razmotrim i neke druge opcije, pošto taj ležaj košta 8000din :-( pa ga ne bih menjao dok ne budem siguran da je on!
  9. Napokon i ja predstavim moje čedo. Kupio sam je pre mesec dana i nikako da nađem malo vremena da je islikam i da se pohvalim na forumu. Posle višemesečne potrage za intensom odustao sam i kupio najbolju koju sam našao u oglasima. Mislim da je to LX paket opreme, nema ništa posebno od opreme osim šibera (nisam ljubitelj istog) ali je naj očuvanija libra koju sam video do sada. Proizvedena 09/2004, došla iz nemačke, prodavac se kune da su pravih 169900km na satu :-D , radi svaki prekidač i što je retkost ni jedan nije ni izlizan. Platio sam je 2700 € i za sada sam zadovoljan. Slike sam napravio na brzinu a videću da je slikam i preko dana ali da je prvo operem, pa ću da okačim nove slike. Crna boja je strašno j**ena, ali kad je čista izgleda savršeno!
  10. Da nije ona siva intensa što je nestala iz oglasa za manje od 24h?
  11. E to sam hteo da čujem! Znači ne isplati se ulaziti u tu priču! Previše je komplikovano i košta dosta više nego da je nađem ovde i lično kupim. Hvala na odgovorima, nisam očekivao ovako brze i iscrpne odgovore! Ima neko ideju kako da je nađem kod nas, osim da proveravam oglase na svakih 15 min. kao što sada radim?
  12. Treba mi pomoć da kupim Lancia Libru! U potrazi za onom pravom naletela je i jedna lybra 1.9 JTD SW intensa koja mi je za dlaku promakla i sada ni jedna više nije dovoljno lepa. jednostavno sam poludeo za njom! Pratim oglase već dva meseca i nikako da se pojavi. Nađe se poneka u italiji kao ova http://www.autoscout24.com/Details.aspx?id=237697674&cd=635139233770000000&asrc=st&a=1 Zanima me sada, koliko bi me ona od prilike koštala da neko ode tamo i da je doveze i da to ide "na ime kupca". Raspitao sam se na nekoliko auto-placeva i stekao sam utisak da oni to ne žele da rade pa nešto izvrdavaju direktan odgovor.
  13. Uh, prelepa je! Tražim intensu već par meseci nikako da se pojavi neka u oglasima!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...