Jump to content
FAS Goran

Ivan9982

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

About Ivan9982

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 06/09/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

1377 profile views
  1. @kolega.jankovic kako su se ponasale posto se razmisljam da li da ih porucujem...i diskove i plocice Icer?
  2. Ajde i ja nesto da pitam posto vidim da je tema malo zamrla.na silux-ovom sajtu sam video,meni napoznatu marku plocica i diskova,Icer Brakes S.A. da li je neko imao iskustva sa tim i koji je kvalitet?cena za pomenute diskove je 2800 (pretpostavljam za komad,mnogo mi jeftino za komplet) plocice idu do 3500 (to pretpostavljam da ide na komplet).sve u svemu kad sam natrpao u online korpu sve to + opruge izadje oko120€.ne bih bas svasta stavljao na auto jer se ne bih zajebavao sa tim stvarima ali i ne bih jurio neke preskupe.u pitanju je fiat bravo 1.4 12v 1996. bez abs-a benzinac.
  3. cuj jedna marea...nijedan bravo il ne vidim...zao mi je sto nisam uspeo da dodjem.
  4. Pozdrav svima...interesuje me da li neko zna da li neko negde prodaje delove za sportska sedista (DRAG marka je u pitanju). Trebaju mi one plasticne obloge oko otvora kroz koje prolaze kaisevi za vezivanje, gore na uzglavlju. Nemam trenutno sliku da pokazem ali mislim da znate o cemu pricam Pozdrav!
  5. nadjoh vremena jutros i problem resen. ono na sta sam i sumnjao...masu bacao negde pozadi, izvucena masa na sasiju i to mu je to...a usput zamenio i klemice i ocistio sve moguce kontakte :-)
  6. E,ponovo se vratih na italijana, fiat bravo 1.4 12v 1996 god....medjutim imam situaciju sledece prirode.kada upalim auto umesto stopaljki mi svetle migavci (konstantno) a kada hocu da dam levi ili desni nista se ne desava,u kabini mi svetli lampica za zadnji grejac i ne mogu da upalim svetlo u kabini. (Ovo se sve odnosi na upaljen auto) ☺ kada je ugasen,blinkaju prednji migavci kada guram palicu a zadnji nece I radi svetlo u kabini.sijalice za stopaljke znam da mi rade jer kad ga zakljucam na alarm one zablinkaju.sijalice sam proverio...rade...tako da nije do njih.osigurace sve gledao,svi su OK.kontakte u stopaljkama sam gledao nisu kordirali...jedino sto jos nisam probao je da izvedem masu iz stopaljki i zavrnem na sasiju pa da vidim sta se desava.znam da sam udavio ali mi je to jako bitno,jer mi se bas ne placaju kazne. Ako je neko imao slicnu situaciju ili mozda moze da mi pomogne veoma cu biti zahvalan. Pozdrav svima!
  7. jel imas ona dva mala srafa koji drze diskove posto su moji zapekli pa ako ne uspem da ih skinem...moracu da izigravam zubara?
  8. ma namrcilo se vreme ko da ce provala oblaka pa sam nazalost morao sve da vratim kako je bilo a sta bi se desilo ako bih skinuo te srafove dosta automobila, pa i vecih, ih i nema...
  9. Cao ljudi, nigde ne mogu da nadjem za punta 1.9D 2000. ona dva srafa na diskovima posto su moji zapekli...zna li neko gde ih ima?? Takodje mi zapekli srafovi koji drze celjust pa ne mogu da je otvorim kako bih zamenio plocice... u prevodu u .I. sam . zna li neko gde ih ima I da li mogu srafove koji drze celjust da zamenim obicnim posto su italijani stavili sugave torex-e (koji su takodje zapekli)?!
  10. izvini matori tek sad videh poruku...aj posalji mi tel na ivan9982@gmail.com pa da se cujemo...konkretno me j..e trzanje na malim obrtajima u 4. brzini pa mi pasha majstor preporucio da nadjem semu kako bi pokusao da proveri da li je problem u povezivanju. A prosli vlasnik mi je rekao da je stavljena nova pumpa. Hvala ti puno na interesovanju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...