Jump to content
FAS Goran

Zarko

Members
  • Content Count

    75
  • Joined

  • Last visited

About Zarko

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Herceg Novi
  1. Ajde daj mi jos malo informacija...tj sta da mu tacno kazem,i kakvi limar (obicni ili da ima one masine za ispravljanje)
  2. Fico67 nisam te bas razumio "kos","zupc.letva","moler"...ja sam laik za auta ali mi malo pojasni da bih znao majstoru dat upute....Inace hvala
  3. Stilo mi vuce u lijevo,kao da ni volan nije nacrentiran(sve je bilo u redu dok me neka budala nije udarila u lijevi tocak),medjutim majstor mi kaze da je sve u redu samo da mi je otisla letva volana (bas lupa na neravnom putu-a i to mi je od udarca) i da su mi slabi prednji amortizeri (sto ja nesto i ne vidim -osim sto je poslije udarca o iskocio malo taj amortizer)..
  4. "Overboost ventil"..mislim da nije to,nego ...e jbg zaboravih ga slikat...
  5. Ja sam se dugo mucio sa istim problemom (cistio i zatvorio usis,mjenjao MAP senzor) ali nista..onda sam htio da cistim turbinu (ovo je sve bilo prije skoro dvije godine) i pitam jednog druga-majstora (inace ljubitelj Fiata) za problem i on ko iz topa kaze otisao ti je ...e sad jbg..ne znam tacno kako se zove ali izgleda kao neka mala pumica (kao nesto pumpa turbo pritiska)...kupim novu (ne znam koliko je kostala,ali nije bila skupa (evo da lupim oko 50 eura) i od tad nikad nikakv problem...imam taj stari dio u garazu pa cu probat da ga slikam)
  6. Mene je isto taj zvuk izludjivao i mjenjao sam stabilizatore i nista ,onda mi je majstor narucio i neke prstenove na balans stangli i nesto oko viljuski ali rece da nije nista mjenjao jer je sve u redu,kao sve sam zategao,namastio i ono zvuk nestao.......-
  7. kod mene nema Mikana (osim jedan u kooperant) ali on samo dobro vari....
  8. Posto sam Iz Herceg Novog vala cu te castit niksicko a majstora nemam dobrog kao Vi (mislim na Dr.Mikija) ali nije ni ovaj moj los,cijeli zivot je sa Fijatima (kaze da se vjecao sa njima)
  9. i cijena 1500 din/kom.....svaka cast
  10. Da ali svi stavljaju akronove...ja sam stavio neke (nepoznate marke) i trajali su zero.....
  11. Samo mi recite je su li dobro ti akronovi...ili imate da mi preporucite ne ke bolje....
  12. Pozdrav, frizider u fioku mi je radio do nedavno (ili bar mislim),e sad kako ga namjestit da opet profunkcionise pošto mi klima radi normalno..... hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...