Jump to content
FAS Goran

Bobi D

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Bobi D

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra 1.9 jtd
  1. Ne sme da puni iznad 14.4v. Inace sinoc oko 23h sam skinuo kleme i napon je bio 13.9 danas oko 12h sam izmerio napon 12.84v. Kada sam merio bio je pod opterecenjem. Evo sada sam ukljucio duga, maglenke i grejanje na najjace puni 13.94, kada su iskljucena svetla puni 14.13-16
  2. Prvo pozdrav svima! Ovako pre mesec dana kupio sam akumulator Flash Power 74ah 680a (zatvorenog tipa, odrzavanja bez) na preporuku prodavca. Kada je malo pao minus onih dana kada se razduvalo, a i nisam ga posebno vozio nedelju dana do toga, auto nije hteo da mi upali. Sutra dan sam otisao kod auto-elektricara, jer sam mislio da je alternator u pitanju, medjutim alternator je punio 13.95 i auto nije trosio struju 0.02. Posle dva dana ponovo isto auto nije hteo da upali. Tada sam i prvi put primetio tu lampicu na displeju, ne crvenu lampicu na tabli iza volana vec zutu lampicu na displeju. U pitanju je znak zute boje na kojem je prikazan akumulator sa nacrtanim polovima i iznad koje pise STOP. Lampica se pali s vremena na vreme, obicno kada prvi put u toku dana startujem auto. Bio sam ponovo kod elektricara i za vreme dok je bila upaljena lampica punjenje je isto bilo 13.95-13.98. Bio sam i u servis akumulatora, decko je na brzaka proverio i konstatovao da je akumulator u redu. Vec nekoliko dana imam problema sa paljenjem auta, redovno mi se preko noci isprazni akumulator. Veceras sam skinuo i kleme i izmerio jacinu od 13.9 cisto da izbacim mogucnost da mi se eventualno ukljuci nesto samo od sebe u autu. Slikacu lampicu kada se sledeci put bude upalila, a do tada ako neko zna pomoc bi mi znacila
  3. Bio sam kod ovog momka juce. Dobro stoji sa delovima sto se libre tice i veoma ljubazan i usluzan, neke delove mi je i poklonio. Svaka preporuka. A u vinogradskoj, nisu imali nista i sve je bilo preko one stvari, al dobro, njihovo pravo.
  4. Zbog potrebe posla morao sam brzinski uzeti auto. Posto sam upravo na poslu bio upoznat sa lybrom, doduse karavanom al dobro znao sam da je veoma udoban auto i veoma opremljen odlucio sam se za lybru. Ubrzo sam naleteo na solidan primerak, malo stariji ali je cena bila vise nego ok. I evo me sada sam vlasnik prelepog auta. Moja gospodjica je 2001 godiste, motor 1.9 jtd 81KW 110KS, zelene je boje, bez koza unutra, ima navigaciju i cd sarzer, ima i tempomat. Tu su i grejaci sedista, alu felne. Kilometraza na tabli 165 000, na dijagnostici pokazalo 179 000. Od ulaganja sam imao, veliki servis, zadnje plocice, prednja leva spona i dubinsko pranje koze. Auto je izgleda dugo stajao na placu preko, pa je koza pustila ne bas prijatan miris. Sve ukupno sa kupovinom auta i registracijom me izaslo 2300 e. Ima jos par sitnica, estetika je u pitanju, koje cu uraditi otom potom. Prezadovoljan sam, auto je udoban, vuce odlicno, i ako je ispalo sve na brzinu apsolutno nisam pogresio.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...