Jump to content
FAS Goran

Karlo 1.9 jtd

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Karlo 1.9 jtd

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Srbija

Previous Fields

  • Garage
    Pancevo
  1. Motor radio perfektno,resio sam problem.Uradjena je glava i sve kako treba neko neki djavo sto ladi izduvne gasove mi je pukao i ubacivao vodu u izduv,napravljen baj pas sa jednim crevom da voda nema veze sa tim sranjem,vec direktno ide u termostat.sada je sve ok,ne trosi tecnost i ne dimi vise belo uopste. Sad mi se javlja drugi problem,auto mi s' vremena na vreme ulazi u sefe mode,upali mi se ona crvena lampica,ne znam sta to moze da bude ? Ta lampica mi se upalila samo jednom kada mi se desilo da mi je auto ostao bez goriva. jel imate nekog iskustva sa tim ? i naravno auto nece da ide preko 3000 obrtaja unapred hvala
  2. Poceo stilo od jednom da mi dimi belo,kao para i oseca se na antifriz,medjutim ta para nestaje odmah,uradim glavu,zamenim duhtung glave i sve sto treba medjutim opet se desava isto,temperatura stoji na polovini i ne mrda sto je ok.Termostat sam takodje stavio nov.Da li neko moze da mi pomogne da resim,ili bar da probam neku drugu stavku da proverim? da nije mozda voda u gorivu ? jednom prilikom mi se desilo da mi je prijavio gresku da imam vode u filteru,medjutim to mi se samo jednom desilo i posle toga vise nije ....Hvala unapred ako neko sta kako da resim problem ili je imao slicnih problema.
  3. dihtung glave definitivno,isti problem sam ima na 1.9 jtd-u
  4. ljudi imam veliki problem sa JTD-motorom,stilo mi poprilicno trosi ulje,vecina kazu da je turbina jer pisti,sad ne znam da li pisti zbog nekog creva ili je stvarno zveknula...trosi mi odprilike 2-3l ulja na 1000km + sto dimi crno plavi dim...ja se plasim da nisu karike otisli ili nesto vise.sta vi mislite ? Hvala u napred i pomagajte sto pre...planiram sada da mu radim veliki servis ali bih pre toga da resim potrosnju ulja.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...