Jump to content
FAS Goran

n-s

Members
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

About n-s

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 03/16/1980

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lajkovac

Previous Fields

  • Garage
    Grande punto 1.4 benzin/plin

Recent Profile Visitors

1445 profile views
  1. Zato pitam dali je neko obratio paznju koliko su vruci.Mozda je ovo i normalno.
  2. Kada se podigne auto lako se okrecu oba tocka,vrlo malo strugne.
  3. Dali je neko obratio paznju koliko su zagrejani pozadi dobosi pri voznji u lokalu.Saumnjam da mi greju pozadi kocnice.Stavljeni pre par meseci novi paknovi i sajle rucne kocnice.
  4. U pitanju je Grande punto 1.4 benzin 77ks 2008god.Auto pri kretanju trese,primetio sam jos da su poluosovine masne na izlasku iz menjaca,i imaju lufta do menjaca kada vuku gore dole.Zanima me da li je tu problem neki u menjacu ili je problem do seta kvacila?
  5. Vozio sam stila dve godine sa 115ks sa 3v,sa njim sam prezadovoljan,prodao sam ga zbog potrebe za karavanom.ne znam kakva je razlika u potrosnji goriva izmedju 80ks i 115,da li je sa 80ks manji potrosac.Oprema se i meni svidja na ovom karavanu,sem ovih felni ali ostale su mi felne od proslog stila R16,one ce mu bolje stajati.I svidja mi se sto nije sa onim krem boje enterijerom.
  6. Pozdrav svima!Potreban mi je savet oko kupovine stila.Zanima me kako se pokazao motor u stilu karavanu JTD sa 80ks ?I kako vam izgleda ovaj stilo? http://www.polovniautomobili.com/oglas5590202/fiat_stilo_19_jtd_kredit/
  7. Pozdrav svima!Cuje mi se brujanje u prednjem desnom tocku,javlja se na neravnom putu i u krivini,kontrolisao sam lezaje kod majstora tvrdi da su na sva cetri tocka dobri lezaji,na moj zahtev je zamenio prednji desni lezaj ali brujanje se idalje cuje.Video sam da ima jos neki lezaj na poluosovini,moze li on da se cuje isto kao i u tocku?
  8. Pozdrav svima.Ugradio bih neki prekidac za prekid struje kao zastitu u Stila JTD,pa me zanima koju zicu prekinuti,gde je pronaci,vidim pominje se prekid struje na pumpi goriva,je li se to odnosi na pumpu u rezervoaru.Osao sam vec bez jednog auta,pa bih ovaj malo zastitio.Ima na stilu fabricki alarm ali nece da se aktivira,tako da bih stavio neki prekidac.
  9. Bitno mi je da hvata dobro.
  10. Ja se nadam da sam resio problem,cinimi se da je dobra kocnica ili sam ja naviko pa mi deluje normalna.Promenio sa glavni kocioni cilindar,nisam bas bio pri parama da uzimam nov(15000din je nov u auto delovima)pa sam uzeo polovan i stavio.Cini mi se da nepropada sada ali imam osecaj da je malo tvrdja kocnica,pre je bila meksa.
  11. Dakpet jesili nasao kakvo resenje za kocnicu,jesi li popravio?Ja jos nisam sredio svoju.
  12. Zna li mozda neko da li mogu da se menjaju gumice na glavnom kocionom cilindru kod fiat stila?
  13. Najverovatnije da je to do glavnog kocionog cilindra,samo mi nije jasno kako je uspeo da vrisne odmah kada sam stavio druge diskove.Nevlazi nigde sve sam gledao,ne gubi ulje,na max je uvek stajalo.
  14. Naravno da imam nekoga da druka kocnicu,kako je moguce da sam ispustim vazduh.
  15. Pre zamene diskova su bile odlicne kocnice,nije propadala,skoro sam radio i tehnicki i bile odlicne kocnice,diskovi su skinuti sa havarisanog auta,skoro su kao novi,nebi trebalo da imaju veze diskovi sa propadanjem kocnice.Kako i glavni kocioni cilindar da ode tog momenta kada su zamenjeni diskovi.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...