Jump to content
FAS Goran

pedjaana

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About pedjaana

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    500l 1.6mjet

Recent Profile Visitors

947 profile views
  1. Biće da je tako nešto. Ćerka mi kaže da je prošla pored metroa u izgradnji Makiš, da je tu neki šleper zasuo krečnom vodom skroz preko šoferke, što objašnjava ovo stanje. Fala bogu da je to.
  2. Nisam podigao haubu više od mesec dana i evo kako to izgleda sad na moje veliko iznenađenje. Isprskano kao da je nešto eksplodiralo a ne vidum odakle bi moglo da bude. Nema nikakvih promena u radu, nikakva lampica se nije upalila. Ima li ko ideju šta bi moglo da bude?
  3. Graničnik, poprečna guma na šus plehu se odvojila polovinom dužine. Kako se ona veže za lajsnu na šusplehu? Deluje kao da je zalepljena ili izlivena sa njom.
  4. U uputstvu ne vidim da postoji poseban osigurac za S&S.Kako da znam koji je a da ih sve ne proveravam?
  5. S&S je poptpuno prestao da radi pre otprilike tri meseca.Sve ostalo normalno funkcionise,motor je 1.6.Da li je mozda neka sitnica u pitanju?
  6. Mislim da se previse brinemo,dovoljno je da uradimo godisnje mali servis,veliki kad mu dodje vreme a u medjuvremenu da vozimo i uzivamo.Uplatom dodatne garancije kupimo jos malo mirnog sna a posle kao i sa svakim polovnim autom
  7. I ja jedva vidim iako znam sta pise,otprilike 9000km,prosecno 5,4l/100km,39km/h,kad deca slikaju bice bolje
  8. 1.6Mjet 500L,dovoljno jak,ne trosi mnogo,ako nema mnogo gradske voznje. Ovo je na oko 3000km autoputa i ostalo prigradska voznja
  9. To je super. Očekivao sam više. auto je 500l 1.6mjet kao i tvoj
  10. Na istoj relaciji,prosecna brzina 108km/h,potrosnja je bila 6.5l/100km
  11. Meni se nije desilo nijednom,uvek je na leru kad palim,ali zeni jeste,danas sam bio svedok,u brzini i naravno pritisnuto kvacilo.Praticemo.
  12. Posle 6 meseci i 7500km mogu samo da potvrdim opsti utisak da je auto odlican.1.6 mjet je dovoljno jak i nije mi zao dodatnih 3000eura,pogotovo uz ovakve uslove kreditiranja.Jedino sto se u poslednjih mesec dana 2-3 puta desilo da posle kontakta kad treba da upali,okretanjem kljuca nista se ne desava,pa mora iz pocetka.Da li neko ima slicna iskusustva?
  13. Da li paket nacionale podrazumeva i ladicu iznad vozacevih vrata,ja sam dobio obican rukohvat.Auto je inace odlican,1.6mjet ide fenomenalno,prostora sasvim dovoljno za nas cetvoro,paket 1 vredi uzeti.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...